HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 203.

2010.02.16. 18:30 Gabbá

Téli olimpia:

Kizárták hétfőn a vancouveri téli olimpia női szánkóversenyéből a japán Jaszuda Aját, mert a kiegészítő súlya nehezebb volt az engedélyezettnél. A résztvevők a nagyobb sebesség elérése érdekében extra súlyt csatolhatnak a testükre, de ez nem lehet nehezebb 13,06 kilogrammosnál, márpedig az ázsiai szánkós 13,25 kilós nehezéket használt. A 27 éves Jaszuda a 28., azaz utolsó előtti pozícióban zárta az első futamot, s az ezt követő ellenőrzésen bukott meg.

A svájci Dario Cologna nyerte a férfi sífutók 15 km-es szabadstílusú számát a vancouveri téli olimpia hétfői versenynapján. Tagscherer Zoltán 81. lett a 95 fős mezőnyben. A 23 esztendős sportoló 33:36.3 perc alatt teljesítette a távot, másodikként az olasz Pietro Piller Cottrer ért célba. A harmadik helyen a cseh  Lukas Bauer végzett. A svájciak már a második aranyérmüket szerezték meg hétfőn, korábban Didier Defago diadalmaskodott a férfi alpesi sízők lesikló versenyszámában.

Kerékpározás.

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Floyd Landis amerikai kerékpáros ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy betört a Francia Doppingellenes Ügynökség számítógépes adatbázisába. Pierre Bordry, az ügynökség vezetője hétfőn arról számolt be, hogy Thomas Cassuto bíró január 28-án adta ki az elfogatóparancsot a 34 éves sportoló ellen. Landis a 2006-os Tour de France 17. szakasza után produkált pozitív mintát, szervezetében túl magas volt a tesztoszteronszint. Ezek után a USADA, az Egyesült Államok doppingellenes ügynöksége a viadalon levett hét, először negatív eredményt hozott mintáját is újraellenőriztette, és az egyik francia laboratóriumban - speciális módszerekkel - elvégzett vizsgálatok szintén magas tesztoszteronértéket mutattak ki. Az ártatlanságát hangoztató sportoló a laborban elkövetett hibáknak tulajdonította az eredményt. A nemzetközi Sportdöntőbíróság a fellebbezését elutasította. Landis megnyerte a 2006-os Tourt, de az eredményét törölték, és kétéves eltiltással büntették, amely 2009 januárjában járt le. Egy hónappal később - az OUCH Pro kerékpároscsapat tagjaként - már részt is vett a Tour of California elnevezésű versenyen.

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr181763995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása