HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 836. $egyéb$ + \hó lapátolás\

2010.02.17. 16:52 Gabbá

Egyéb: eltekerés Szentendrére a kenyeresemhez, postán csekk feladás, háziorvosnál gyógyszer felíratás, gyógyszertárban a felírt orvosságok kiváltása, bevásárlás a SPAR-ban, hó lapátolás: a kocsibejáró kiszabadítása a jég alól, ami körülbelül 1 órát vett igénybe.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7-re eltekertem Szentendrére a kenyeresemhez, a szokásos pékárúért, kenyérért, kifliért, meg zsemléért. Azután azonnal elmentem a háziorovoshoz, hogyy az anyósomnak gyógyszert irassak fel, majd innen a receptekkel átmentem a gyógyzsertárba kiváltani. Hazahajtottam, majd a postán feladtam egy pár csekket. A posta után azonnal továbbtekertem a SPAR-ba egy kis bevásárlást megejteni. Amivel megbíztak, mindent kaptam. Ahogy végeztem ezzel besegítettem a főzésbe egy kicsit. Majd mér ebéd előtt törtem a jeget és lapátoltam az összeállt havat, a kocsi bejárótól, hogy legyen hely parkolni, úgy, hogy közben be is lehessen hozzánk állni kocsival. Aránylag jól ment a jégtörés, mert olvadt és csak alá kellett feszítenem a jégnek és tört is azonnal. Ez a munka körülbelül 1 órát vett igénybe. Kellemesen megizzadtam. Ma egy kicsit lazítottam, mert a tegnapi 7 edzés azért kivett belőlem egy keveset. Jól is esett ez a kis pihenés, hogy aztán holnap megint odategyem magam.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb hó lapátolás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr151766658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása