HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 206.

2010.02.19. 22:16 Gabbá

Boksz:

Erdei Zsolt határozottan cáfolta, hogy ringbe lépne a walesi Nathan Cleverley ellen a cirkálósúlyú Európa-bajnoki övért. Májusig azonban még mindenképpen szeretne egyszer bokszolni, de csak akkor, ha kellően motivált ellenfelet kap, a klubja pedig még semmilyen ajánlattal nem állt elő.  A júniusban lejáró szerződéséről szintén nem tárgyalt még az Universummal, de mint mondja, máshonnan is vannak megfontolásra érdemes ajánlatai. Az eredetileg félnehézsúlyú Erdei Zsolt novemberben 21-én az olasz Giacobbe Fragomeni elleni győzelmével szerezte meg a WBC cirkálósúlyú világbajnoki címét, amelytől januárban fosztotta meg a szervezet, miután a 31 mérkőzésen veretlen magyar bokszoló egyértelművé tette: nem akar a cirkálósúlyban maradni. Egy csütörtöki hír szerint azonban az Európai Bokszunió (EBU) Erdeit tette meg a friss Európa-bajnok, Nathan Cleverly hivatalos kihívójává a cirkálósúlyú bajnoki övért. Ez az jelenti, hogy innentől csak Erdein és menedzsmentjén múlik, hogy megmérkőzik-e a veretlen walesivel a címért. Erdei nem hallott még erről a fordulatról, de az [origo] kérdésére elmondta, szó szem lehet róla, hogy még egyszer cirkálósúlyban bokszoljon, akármilyen tétről is legyen szó. "A Fragomeni elleni meccs után megígértem a családomnak, hogy nem bunyózók többet ebben a súlycsoportban, mert nem akarom kockára tenni az egészségemet." Más mérkőzés azonban nincs kilátásban, pedig Erdei mindenképpen bokszolna, még a címmérkőzéshez sem ragaszkodik. "Az Universumtól egyelőre semmilyen ajánlatot nem kaptam félnehézsúlyú mérkőzésre, pedig májusig feltétlenül szeretnék még egyszer bunyózni. A cím szinte mellékes, fontosabb, hogy rendes, motivált ellenfelet találjanak. Nem akarok hurkagyurkákkal bokszolni." Erdei szerződése júniusban lejár az Universumnál, és erősen kérdéses, hogy lesz-e közös folytatás, hiszen az istálló eddig semmilyen ajánlattal nem rukkolt elő. "Kétszeres világbajnok vagyok, ha ez nem eléggé motiváló, akkor bokszolhatok tavasszal akárhogy, az Universum már nem lesz motiváltabb. De akkor sincs tragédia, ha nem hosszabbítjuk meg a szerződést. Abban az esetben két választásom van: abbahagyom, vagy máshol folytatom. Vannak egyébként megfontolásra érdemes ajánlataim. Még nem döntöttem a jövőről, csak annyit tudok, hogy nem csak az Universumon múlik a folytatás, hanem rajtam, mert már semmilyen formában nem függök a klubtól."

Úszás: 

Michael Phelps, az amerikai úszófenomén a vancouveri téli olimpián tett látogatása első napján beszélt londoni ötkarikás búcsújáról, valamint a 30 éves korára tervezett visszavonulásáról. „Korábban megfogadtam, hogy harmincéves korom fölött nem versenyzek többé, és elhatározásomon nem áll szándékomban változtatni" – jelentette ki Cseh László nagy ellenfele, a 2012-es londoni olimpia idején 27 esztendős amerikai csodaúszó. Az Athénban hat, Pekingben nyolc olimpiai aranyérmet szerző Phelps még nem tudja, hány versenyszámban indul majd az angol fővárosban, ám sejteni engedte, hogy nyolcban semmiképpen sem.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr561774776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása