HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 839. /futás/ + $egyéb$

2010.02.20. 17:40 Gabbá

futás: 10 kilométer futása itthon a fő utcán, egyéb: kenyeres meglátogatás - pékárú vásárlás címén, SPAR - bevásárlás, cukrázdában sütemény vásárlás a mamának.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban keltem, hogy fussak egy keveset. Mivel éjjel szakadt az eső, ezért nagyon kellemesen párás és tiszta volt a levegő. A tegnapi és a tegnapelőtti sok edzésnek nem éreztem szinte semmi hatását. Nem voltam fáradt, vagy levert. Ugyan friss sem voltam, de nem volt semmi problémám se. Kimentem futni, itt éreztem, hogy nem vagyok teljesen toppon, de különösebben nem zavart. Budakalászon, nálunk a fő uton futottam 4x oda-vissza. Nagyon jó volt, mert élveztem a friss, tiszta levegőt. Az időt nem is néztem, csak arra figyeltem hogyan szedem a lábaimat. Amikor végeztem, akkor az asszony lenyírta a hajam és a szakállam.Kopaszon lemértem magam, hiszen már nagyon régen álltam rá a mérlegre. 70,6 kg mutatott a mázsa, 132/82 Hgmm-es volt a vérnyomásom és 93-as a pulzusom. Majd lefürödtem és útra keltem. Először elhajtottam a kenyeresemhez Szentendrére. A szokásos pékárúkat szereztem be. Hazahajtottam, majd folytattam az utam a SPAR-ba. Egy kis vásárolnivalóm volt. Ezzel hamar végeztem. Ma utoljára eltekertem Pomázra egy kis diabetikus süteményért a mamának. Nagyon jó volt ez a kis bringázás, mert a futás után egy kis másfajta mozgás jót tett a lábaimnak. Azt éreztem, hogy erősek a lábaim. Ma egy kicsit laza napom volt, ami jól is esett a két hajtós nap után!

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb futás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr791776267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása