HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 841. °ugrálókötelezés° + (úszás) + ¤szaunázás¤

2010.02.22. 21:37 Gabbá

Ugrálókötelezés: 4x700 ugrálás, sok megállással, úszás: 500 hát + TEÁ, 500 gyors + TEÁ, szaunázás: 1x20 és 3x10 perc szaunázás, közte 5-5 perc lehűlés a szabadban.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Sajnos a mai nap semmi sem segített abban, hogy tudjak rendesen edzeni. Korábban értem be a céghez, hogy a szokásos hétfői mennyiséget, adagot megcsináljam. A kollégáim azzal vártak, hogy a főnököm milyen barom. Panaszkodtak, hogy mi volt délelőtt, mennyire ökör dolgokat talált ki. Így már én is csak később tudtam elkezdeni a mozgást. Már ekkor éreztem, hogy ezzel még nincs vége, ami a későbbiekben be is igazolódott. Elkezdtem az ugrálókötelezést. Az első sorozatban mindjárt vagy 6x megálltam, beleakadtam a kötélbe, nagyon nem ment. Hiába a barom arcú, ilyen hatással van az emberre. A második sorozat már egészen jól ment, ekkor viszont elkérték tőlem a konditerem kulcsát, majd jött ismét az egyik kollégám, hogy újabb fejleményeket meséljen a barom arcú ámokfutásáról. Így a második sorozatban is leálltam vagy 3x. A harmadik sorozatot egy jó 10 perces késéssel tudtam csak folytatni, mert a kollégám annyira kibukott, hogy vele kényetelen voltam egy kicsit beszélgetni. A 3. sorozatban már immunissá váltam a főnökre, mert nem álltam meg. A 4. menetnél is csak 1x akadtam bele a kötélbe. Ezt a 2800 ugrálást, hozzávetőlegesen 30-35 perc alatt simán meg tudom csinálni, most több, mint egy óráig tartott. Ezért aztán alig úsztam. A szaunát igyekeztem egy kicsit kitolni, bele a munkaidőbe, ha már nem tudtam rendesen úszni, illetve nem tudtam megcsinálni a 4 ütemű gyakorlataimat. Ez nagyjából sikerült is, hiszen a szaunában 50 percet nyomtam le, aránylag kevés pihenővel. Egyébként rám is fér egy kis pihenés, mert valószínű, hogy elfáradtam. Nem izomfáradtságom van, hanem szellemi, motivációs, mert nincs semmihez sem kedvem. Ezért ezt a hetet pihenő hétnek fogom kinevezni. Azért a napi 3x mozgást megcsinálom, de nem viszem túlzásba sem a mennyiséget, sem az intenzitását. Aztán majd kideerül, hogy mit lesz a jövő héten.

Szólj hozzá!

Címkék: úszás ugrálókötelezés szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr471782333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása