HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 213.

2010.02.26. 22:07 Gabbá

Labdarúgás - NB. I.:

Egészen a végjátékig vezetett a Diósgyőr a Debrecen otthonában a Soproni Liga tavaszi idénynyitóján, ám a Loki a hajrában három perc alatt megfordította az állást. Visszavágott a Debrecen a Diósgyőrnek az őszi vereségért a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A tavaszi idény nyitómeccse a 83. percig Laczkó két góljával 1-1-re állt, ám a Diósgyőr hajrában összeomlott. A Loki a győzelemmel átvette a vezetést a bajnokságban. Debrecen - Diósgyőr 3-1 (0-1).

Vizilabda:

Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfivízilabda-válogatott két góllal verte Kanada nemzeti együttesét péntek este, ezzel százszázalékos mérleggel nyerte meg a Volvo-kupát a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Magyarország - Kanada 10-8 (4-1, 3-3, 0-1, 3-3)

Még mielőtt a zárómérkőzésen vízbe szállt volna a hazai és a kanadai csapat, afféle közönségszórakoztató gálameccsként játszották le a már elutazott három játékosukat magyar pólósokkal pótló ausztrálok és egyesült államokbeliek. Olykor parázs hangulatú része is akadt a találkozónak, amelyen a 2008-as olimpiai ezüstérmes amerikaiak hajráztak jobban és főleg hatékonyabban, 7-4-re nyerve végül. A főmérkőzés előtt nyilvánvalónak tűnt, hogy aligha ismétlődik meg a hétfői, miskolci összecsapás túlzott egyoldalúsága, amikor is felettébb könnyed játékkal fölényes, 20-5-ös magyar siker született, már csak azért sem, mert a kanadaiak sokat javulva - amellett általános meghökkenést kiváltva - megverték az ausztrálokat és az amerikaiakat egyaránt. Hogy valóban egy "másik" együttes van a vízben, igazolták is hamar: jóllehet Kemény Dénes legénysége - Kis Gábor, Hosnyánszky Norbert, Varga Dénes, Madaras Norbert, vagyis csupa olimpiai bajnok, és az egyik újonc, Marnitz Gergő révén - 2-0-ra, 4-1-re, majd 5-2-re is elhúzott, a vendégek azonban a második negyedben 5-4-re felzárkóztak. Hosnyánszky és Marnitz bombagóljának köszönhetően aztán 7-4-gyel vonulhattak ötperces pihenőre a csapatok. A harmadik játékrész mégsem a várt különbségnövelést hozta, hanem meglepő módon csupa magyar helyzetrontást, s ezt büntette is a vetélytárs: az amúgy az Egerben légióskodó Aaron Feltham talált be a második félidőre Baksa Lászlót váltó Nagy Viktor keze mellett (7-5). A zárónegyed is rémisztően indult, majd folytatódott is: elhibázott ziccerek miatt döntetlenközelben tudtak maradni a kanadaiak, akik egy gólra megközelítették a hazai együttest. Végül 9-8 után Kis centerezett pazarul, így kétgólos magyar győzelemmel ért véget a Volvo-kupa.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr411793504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása