HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 218.

2010.03.03. 16:00 Gabbá

Labdarúgás:

Az oroszok arra számítanak, hogy legyőzik a magyar labdarúgó-válogatottat a szerda esti, győri barátságos mérkőzésen. A 19.30-kor kezdődő meccs előtt Vaszilij Berezuckij, a védelem egyik oszlopa úgy nyilatkozott az orosz hírügynökség tudósítójának, hogy egyértelműen nyerésre játszanak. "Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ez csak egy szokásos felmérő mérkőzés, de mi mindig, így most is azzal a szándékkal lépünk pályára, hogy győzzünk" - mondta. Hasonlóan fogalmazott Igor Akinfejev kapus is, aki a magyarokkal vívandó meccset kitűnő próbának fogja fel az orosz bajnoki rajt előtt. "Ez a találkozó mindenek előtt azok számára fontos, akik odahaza futballoznak, de a presztízsünk miatt sem tekinthetjük egyszerű gyakorlásnak a mérkőzést" - jelentette ki az orosz kapus. A Guus Hiddink vezette válogatottnak ez az első meccse, mióta novemberben elbukta a vb-pótselejtezőt a szlovénokkal szemben. A holland szakember utoljára ül az orosz válogatott kispadjára, ezután a török nemzeti együttest irányítja majd, a megállapodás értelmében 2012. július 31-ig. Hiddinket 2006-ban nevezték ki az orosz nemzeti csapat élére, s 2008-ban az ő vezetése alatt jutott Európa-bajnoki elődöntőbe a válogatott, amely ugyanakkor nem jutott ki az idei vb-re. A nagy válogatott egy barátságos mérkőzést játszik, de az igazán fontos mérkőzést az U-21-es csapat játsza Olaszországban, a korosztályos Európabajnokság selejtezőjében. A nagyválogatott meccsét közvetíti a TV, míg a fiatalokat sajnos nem. Mindenesetre, ha a fiatalok nyernek, akkor nagy lépést tesznek az EB-n való szereplés felé.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr211805992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása