HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 220.

2010.03.05. 22:11 Gabbá

Labdarúgás:

A Barcelona és a Real Madrid is szombat este lép pályára a spanyol bajnokságban, utóbbi rangadót játszik a Sevillával. Az andalúziai csapat az utolsó 11 Real Madrid elleni meccséből hetet megnyert. Vadócz Krisztián együttese, az Osasuna a Getafét fogadja.

Igor Bogdanovic két góljával győzte le a Haladás a Kaposvárt a labdarúgó NB I-ben pénteken. A vendégek gólját ugyancsak egy szerb légiós, Srdjan Stanic lőtte. Igor Bogdanovic megháromszorozta eddigi szombathelyi góljai számát. A Haladás szerb csatára korábban csak egyszer volt eredményes a zöld-fehéreknél, péntek este azonban kétszer is betalált - igaz, előbb büntetőből, aztán pedig Milinte kapus nagy hibája segítségével. Közben a Kaposvár is betalált, az ugyancsak szerb Stanic révén. A vendégek a 93. percben egyenlíthettek volna, de Bőle beadása a kapufán csattant. A Kaposvár maradt hetedik, a Haladás maradt 12. a táblázaton.

Tenisz:

Szávay Ágnes legyőzte a német Anna-Lena Grönefeldet a 220 ezer dollár összdíjazású mexikói keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében. Az ötödik helyen kiemelt magyar a csütörtöki - közép-európai idő szerint péntek hajnali - mérkőzésen 6:1, 6:7 (4), 6:1-re verte a német teniszezőt, és ezzel bejutott Monterrey Open negyeddöntőjébe. Az 1:56 órás találkozón Szávay mindenben felülmúlta riválisát, s különösen bréklehetőségeit használta ki jobban, mivel nyolc labdából ötöt megnyert, míg Grönefeld kilenc lehetőségéből mindössze egyszer járt sikerrel. A tíz ászt szerváló Szávay az elődöntőbe kerülésért magyar idő szerint péntek éjféltől játszik a negyedik helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovával.

Bardóczky Kornél elvesztette a pénteki második egyest Jürgen Zoppal szemben, így Magyarország 1-1-re áll az észtek elleni tenisz Davis-kupa-összecsapáson Tallinnban. Az Euro-Afrikai Zóna II. csoportjának első fordulójában rendezett meccs Kellner Ádám győzelme és Bardóczky veresége után 1-1-re áll az első nap után. "Nagyszerű napot fogott ki Kornél ellenfele, igazi fedettpályás teniszt játszott, alig hibázott" - mondta Baranyi Szabolcs magyar Dk-kapitány. "Szombaton Bardóczky és Varga Robi játssza a párost, aztán a meccs eredményétől függően eldöntöm, hogy vasárnap kiket küldök a pályára."

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr281812662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása