HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 855. $egyéb$ + ×4 ütemű fekvőtámasz× + °ugrálókötelezés° +(úszás) + ¤szaunázás¤

2010.03.08. 21:37 Gabbá

Egyéb: kenyeres meglátogatása Szentendrén, bevásárlás a SPAR-ban,fénymásolósnál egy anyag másolása, posta - csekk feladás, gyümölcs beszerzése a zöldségesnél, 4 ütemű fekvőtámasz: 5x30 darab 4 ütemű gyakorlat megcsinálása, ugrálókötelezés: 4x700 ugrálás kötéllel és mindössze 2 megállással, úszás: 1500 gyors + TEÁ 24 percre, szaunázás: 70 perc folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel hajnali 7-kor indultam az utamra. Sajnos ismét visszatért a zimankó, mert -5 fok volt a hőmérséklet. Persze bringával jártam be az alábbi helyeket. Elsőként a kenyeresnél vettem meg a szokásos pékárút. Utána visszahajtottam a SPAR-ba egy kis bevásárlásért. Nem volt sok minden, csak a kosaram lett tele. Ezután átsétáltam a fénymásolóshoz egy anyagot másoltatni. Ez a séta, amolyan pihenő volt a tekerések között. Az utolsó utat egyben teljesítettem, mert elsőként egy csekket adtam fel a postán, majd elbringáztam a zöldségesig, ahol egy kis olcsó almát vettem, mert a családnak nagyon ízlik. Ezzel be is fejeztem a délelőtti mozgásomat, ami eltartott vagy 2 óráig. Összeswen körülbelül olyan 15 kilométer körül teljesítettem. Az utolsó körben néztem meg megint a hőmérőt és akkor már csak -1 fok volt a hőmérséklet. Délután, már bent a cégnél az edzéseekt a 4 ütemű fekvőtámaszokkal kezdtem. Végig jól ment, nem fájtak a lábaim, nem okozott gondott a leguggolás. Csak az utolsó 1-2 darabnál volt már csak egy is izomzsibbadás. Az ugrálókötelezés is jól ment, mert csak az első és a negyedik sorozatban akadtam bele a kötélbe 1x-1x. Ekkor már erősen folyt rólam a víz. Úgy is mandhatnám, hogy izzadtam, mint a kocsis lova. Az úszás a kellemesen hideg vízben szinte felüdülés volt. Aránylag nagy tempóban úsztam le az 1500 gyorsot tenyérellenállással. 24 perc körüli idővel végeztem. A szaunát én indítottam el és ezért voltam bent 70 percig folyamatosan. Ennek ellenére a 30 perctől fokozatosan egyre jobban izzadtam, de nagyon jól esett. A mai napon is tapasztaltam, hogy jó ötlet volt részemről bevezetni azt, hogy szombaton és vasárnap kényelmesen mozgok csak. Ma is szinte alig vártam, hogy mozogjak, tele voltam és még vagyok is energiával.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb úszás ugrálókötelezés szaunázás 4 ütemű fekvőtámasz

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr451822529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása