HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 230.

2010.03.15. 15:59 Gabbá

Labdarúgás:

Az FC Barcelona Lionel Messi mesterhármasával magabiztosan győzte le az utolsó húsz percben emberhátrányban futballozó Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Real Madrid nem hagyta sokáig örülni a címvédőt, a barcelonai mérkőzést követően 4-1-re nyert a Valladolid otthonában, és továbbra is vezeti a tabellát. Az első félidőben még tartotta magát a Valencia a Nou Campban, a második játékrészben viszont beindult a Messi-henger. Az aranylabdás argentin az 56. percben négy védőt becsapva, remek cselek után volt eredményes. Hedwiges Maduro kiállítása végleg megpecsételte a vendégek sorsát, Messi az utolsó 10 percben még további két gólt szerzett. A 82.-ben Henry keresztlabdájával indult meg a jobbszélen, majd két védő között csavarta el a labdát ballal, 13 méterről a hosszúba (2-0). Két percre rá, valenciai labdavesztést követően Henryhoz került a labda, aki a jobb oldalon meginduló Messit szöktette, s a támadó ezúttal szemtelenül, jobbal pöckölte el a labdát a kapus alatt. A Barca csak körülbelül 45 percig vezette a a táblázatot, a Valladolid ellen pályára lépő Real Madrid ugyanis 4-1-re győzött. A BL-búcsú miatt roppant csalódott fővárosiak nyerő embere a mesterhármast elérő Gonzalo Higuaín volt, ami azért érdekes, mert Cristiano Ronaldo szerint az argentin csatár kihagyott helyzetei miatt esett ki a kupából a Real. A vasárnapi bajnokin a portugál aranylabdás is betalált, ő lőtte a madridiak első gólját.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr91841531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása