HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 247.

2010.04.01. 18:29 Gabbá

Boksz:

A napokban kihívója szülővárosában, Varsóban tartott sajtótájékoztatót a WBC nehézsúlyú bajnoka, Vitalij Klicskót akinek feltették a kérdést: kit tart jobb ökölvívónak, önmagát vagy az öccsét, Vlagyimirt. "Nálam csak egy cím van, a testvéremnél viszont három. Fiatalabb nálam, ő a legjobb, neki vannak a jobb képességei. Nagy bokszoló és nagy bajnok. Az egyetlen bunyós, aki meg tudna engem verni, az az öcsém. Jobbnak tartom őt saját magamnál" - válaszolta az Albert Sosnowski ellen készülő ukrán. Bár Klicskoék kijelentették, hogy egymással nem mérkőznek, de mivel profik, lesz az a pénz amivel kiállnak egymás ellen, egy amolyan cím egyesítő mérközésen.

Sportpolitika:

Magyarország megpályázza az U20-as labdarúgó-világbajnokság megrendezését. A 2013-as és a 2015-ös viadalra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) egyszerre írja ki a pályázatot. Ezt Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottságának elnöke jelentette be Pécsett azon a szakmai fórumon, amelyet a Puskás Napon tartottak meg, az Aranycsapat legendás kapitánya születésének 83. évfordulója alkalmából. Bánki egy újságírói kérdésre felelve megerősítette, hogy Pécsett teret akarnak elnevezni Puskás Ferencről, s erre még ebben a félévben sor kerülhet. A szakmai fórumon a magyar futball jelenlegi helyzetéről, fejlesztési lehetőségeiről is beszélgettek a résztvevők. Az előadók között volt Mészöly Kálmán korábbi szövetségi kapitány is. Puskás Ferenc, a Honvéd és a Real Madrid egykori futballsztárja csütörtökön lett volna 83 éves. Ebből az alkalomból országszerte több megemlékezést és a személyéhez köthető programot tartottak.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr761887512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása