HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 249.

2010.04.03. 14:32 Gabbá

Kerékpározás:

Bécsben találtak rá a szerda hajnalban, Olaszországban eltűnt 15 versenykerékpárra. Az olasz Amore e Vita-Conad csapata éppen egy többnapos megmérettetésen vett részt, amikor szerdára virradóra a sportolók észrevették, hogy a hotel parkolójából eltűntek kerékpárjaik. Röviddel az eset után az osztrák rendőrség Bécsben, egy kisteherautó hátuljában talált rá a biciklikre, a tolvajtól összesen 28 darab, együttesen 100 ezer euró értékű kerékpárt foglaltak le. A sofőrt - aki vélhetően egy bűnszervezet tagja - őrizetbe vették. "Köszönjük az osztrák rendőrség rendkívüli munkáját" - nyilatkozott Cristian Fanini, a csapat menedzsere. "Nemsokára visszakapjuk a kerékpárokat." Nem ez volt az első ilyen eset a pórul járt csapatnál, 2008-ban hét bringájuk egy hotel külső garázsából tűnt fel.

Sportpolitika:

Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke válaszolt Schmitt Pál keddi levelére, s jelezte, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntését követően a lehető leghamarabb megteszik a szükséges lépéseket a pekingi olimpia kalapácsvető érmeivel kapcsolatban. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke levelében arra kérte Rogge-ot, segítsen, hogy Pars Krisztián 19 hónap után végre megkapja ezüstérmét, amely a Pekingben második és harmadik fehérorosz kalapácsvetők doppingvétség miatti kizárása után jár neki. Rogge válaszában jelezte, hogy a CAS legutóbbi, január 25-én tartott ülésén tárgyalt Vagyim Gyevjatovszkij és Ivan Tyihon újabb fellebbezéséről, és a közeljövőben hozza nyilvánosságra döntését - olvasható a MOB honlapján, pénteken.  A NOB első embere biztosította a MOB elnökét arról, hogy a döntésről azonnal tájékoztatja a Magyar Olimpiai Bizottságot, s amennyiben a CAS elutasítja a fehéroroszok fellebbezését, a NOB gondoskodik az érem átadásáról. Bezzeg, ha mi csináltunk volna ilyet, akkor már régen eredménye lett volna. Lásd az athéni kalapácsvetőt, meg a diszkoszos srácot. Azonnal vissza kellett adni az érmet! Ha mi amerikaiak lennénk, akkor meg az erdmény kihírdetése után már miénk lenne az a fránya ezüst! De mivel mi "csak" magyarok vagyunk velünk mindent meg lehet csinálni. Ennyit a sprot tisztaságáról!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr81891904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása