HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 881. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2010.04.03. 14:20 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Üröm - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Pilisjászfalu - Leányvár - Dorog - Tokodaltáró -Tokod - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfűzítő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr, 124,56 kilométer letekerése 5 óra 02 perc 45 másodperc alatt, ami 24,7-es átlagot jelent, sétálás: ünnepek előtti vásárlások elintézése, körülbelül 5 kilométer sétálással egybe kötve.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban indultam a verrsenygéppel haza, Győrbe. Sajnos az Ultegrám megint szarakodott, így az ürömi dobbantón combból, erőből hajtottam fel. Nem tudtam a hátsó soron változtatni, ezért végig izomból oldottam meg a feladatot. Az eredménye az lett, hogy a végére elfogytam, mint a mackó sajtból a brummogás. Ráadásul még a tök sötétség is zavart, mert nem mertem úgy neki küldeni a gépet az útnak, nehogy kikapjak egy kátyút. Szóval ezért lett enyire gyenge az időm. Ilyen átlagot a legelső tekerésekkor csináltam. Meg parsze ma. De ez különösebben nem zavart, mert a lábaim erősek votlak végig, csak éppen nem tudtam pörgetni, hanem izomból nyomtam a pedált. Amikro kivilágosodott, akkor kezdtem el aránylag nagy sebességgel hajtani a brinyót. Addig csak majré votl velem, hogy nehogy kátyúba tekerjek, meg lássak is valamit. Ekkor még (pluszban jött hozzá az emelkedők kérdése) csak 23 körüli átlagot hajtottam. Szerencsémre feltudtam pörgetni magamt, és egyre gyorsab lettem - persze egy bizonyos pontig. Ennek a végén láttam az eredményét, amikor már Győr közelében hajtottam. Amikor hazaértem, a tesómmal elmentünk egy kis vásárló körútra, ami jót tettek a hajszolt lábaimnak. Két áruházban is voltunk , ahol beszereztük a  még hiányzó dolgokat az ünnepek előtt.

EGYÉBKÉNT MINDEN OLVASÓMNAK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Ennyi volt mára, de ez már a pihenésemhez tartozik!

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr681891895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása