HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 883. /futás/

2010.04.05. 10:52 Gabbá

Futás: körülbelül 16-17 kilométer lefutása, betonon, töltésen, szakadó esőben.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma light-os napom volt, mert csak egyet mozogtam, bár az jó nagy lett. Sajnos a betervezett bringázás elmaradt a szakadó eső miatt. Ehelyett lett a futás, mint program betervezve. Egy volt úszótársnőmmel mentem ki futni. Először hozzá futottam, majd innen már együtt mentünk ki a töltésre egy 10 kilcsit futni. Nagyon jó volt, mert nem futottunk nagy tempót, viszont tudtunk beszélgetni. A levegő is frissítő volt és tiszta, bár végig esett az eső. Egyetlen egy rossz volt az egészben, kezdtem érezni, hogy töri a jobb lábamat a cipő. Az volt a szerencsém, hogy nem csúszkált a lábam a cipőben, hanem nyomásos feltörés volt és így futottam végig az út hátra lévő részét. 5 kilométer kifelé a töltésen, majd hátraarc és 5 kilcsi vissza. Amikor haza futottam a Klárival (mert így hívják a sporttársnőmet) hozzájuk, akkor még nekem volt vagy 3 kilcsim hazáig. Nagyon nehezen indultam neki, de aztán végül is elindultam. Lazán, könnyedén kocogtam haza. Egyedül csak a jobb sarkam zavart egy kicsit, de ettől eltekintve nagyon jó volt a futás. Szinte felfrissültem az esőtől, meg a jó levegőtől. Sajnos a holnapra tervezett haza tekerés nagy valószínűséggel elmarad, mert esik az eső folyamatosan. Csak szerdán fogok haza menni, de akkor muszáj is, mert csütörtökön már dolgozom. Szóval várom, hogy milyen idő lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: futás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr441895686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása