HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 253.

2010.04.07. 14:06 Gabbá

Kerékpározás:

Lance Armstrong szerdán betegsége miatt feladta a Nyugat-Franciaországban zajló országúti kerékpáros versenyt. A hétszeres Tour de France-győztesnek és hat csapattársának hasmenése volt és magas láza. Armstrong csapata, a Team Radio Shack tájékoztatása szerint az amerikai sztárnak vírusfertőzés miatt komoly hasmenése van, hány és magas a láza. "Nagyon rossz az állapota" - mondta Philippe Maertens csapatszóvivő a versenysportba tavaly visszatért amerikairól, aki a viadal keddi első napját a 24. helyen zárta. Úgy tűnik, Armstrong egész csapatán végigsöpört a betegség, mert még hat társa produkált gyomorrontásos tüneteket. Lance mielőbbi gyógyulást kívánok!

Labdarúgás:

A londoni 2-2-es odavágót követően az Arsenal ugyan vezetést szerzett az FC Barcelona otthonában, ám Lionel Messi erre négy góllal válaszolt, így a címvédő végül magabiztos, 6-3-as összesítéssel jutott be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, ahol az olasz Inter vár rá. A londoni odavágón parádésan kezdett a Barcelona, 2-0-s vezetéshez jutott, s amikor sokan szinte már elkönyvelték a címvédő továbbjutását, az Arsenal a padlóról felállva egyenlített, így megmaradt az esélye arra, hogy a második mérkőzésen bejusson a négy közé. A Barca jobban kezdett a Nou Campban, mégis a több kulcsjátékosát nélkülöző Arsenal került előnybe a harcias Bendtner góljával. A BL-elődöntőről álmodozó angol híveknek három perc örömmámort engedélyezett Messi, sőt, gyors egyenlítését követően - még az első félidőben - további két gólt lőtt a pamplonai születésű Almuniának. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, a Barcelona jól tartotta előnyét, az Arsenal pedig elpuskázta azt a pár lehetőséget, ami adódott. Ám hogy senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy melyik a jobb csapat (és ki a legjobb játékos), arról a lefújás előtt pár perccel Messi gondoskodott: szemfüles köténygóllal állította be a 4-1-es végeredményt. Csak Messi miatt írtam a BL-ről, mert amit tegnap este csinált az egyszerűen varázslatos volt. Ilyet tényleg csak a legnagyobbak tudnak és ezért érdemes nézni a focit és rajongani érte. Szemben a Fradi - Paks mérkőzéssel, ami anti foci volt és kínkeservesen erőltettem magamra azt, hogy ott maradjak a TV előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr51901563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása