HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 888. $egyéb$ + ˇhúzódzkodásˇ

2010.04.10. 10:29 Gabbá

Egyéb: SPAR és a pomázi zöldséges meglátogatása vásárlás okán, húzódzkodás: bicepsz fogás: 4 darab, tricepsz fogás 4 darab, vegyes I. fogás (bal kéz bicepsz-jobb kéz tricepsz): 4 darab, vegyes II. fogás (bal kéz tricepsz-jobb kéz bicepsz): 4 darab, megállásokkal.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Az meglátszik, hogy a hete lazára vettem, mert a tegnapi sok mozgástól kissé viseltes vagyok ma. Érzem, hogy vannak izmaim, vannak ízületeim. Kissé fáradt vagyok, de nem nagyon. Viszont jól esett hajnalban az alvás. Ki is aludtam magam. Reggel nem kellett kenyérért eltekernem, mert még a tegnapi vásárlásból maradt annyi, hogy már elég. Egy kisebb listám viszont lett, amit a SPAR-ban vásároltam be. Tele is lett a bringám első és hátsó kosara is. Utána már csak Pomázra kellett áttekernem egy kis gyümölcsért, meg paprikákért (kaliforniai, zöld és erős hegyes). Így összesen vagy 12-13 kilométert hajtottam, a böhöm nagy szélben. Az idő egyébként jó lett volna, ha a szél nem fúj kitartóan és erősen. Itthon megtaláltam azt a helyet, ahol tudok húzódzkodni. Mindjárt ki is próbáltam, még szoknom kell, de jó lesz. A bicepsz ment rendesen, a tricepsznél viszont már meg kellett állnom, mert furcsa volt a zárt szelvény. A vegyes fogások már megint jól mentek, de itt is, mind a kettőnél két részletben csináltam csak meg a 4-4 darabot. Nem baj szokni kell a zártszelvényt a kezemnek.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb húzódzkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr921909224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása