HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 262.

2010.04.16. 22:10 Gabbá

Labdarúgás:

A két amerikai tulajdonos hivatalosan is bejelentette, hogy megválna a súlyos adósságterhet nyögő labdarúgóklubtól.Tom Hicks és George Gillett a Liverpool honlapján jelentették be, hogy eladják a klubot, amely 237 millió angol fontos adósságot halmozott fel. A két amerikai üzletember az elmúlt hetekben megpróbált egy olyan üzleti partnert keresni, aki legalább 100 millió fontot átvállalt volna az adósságokból, de nem jártak sikerrel. „Tovább már nem tudunk segíteni az egyesületnek” – írja a klubot 2007-ben megvásároló két amerikai. Hicks és Gillett bízik abban, hogy a nyári erősítésekhez, valamint az új stadion, a Stanley Park megfeneklett projektjéhez szükséges pénzt az új tulajdonos képes lesz előteremteni. A két amerikai üzletember keveset valósított meg az ígéreteiből. Az új stadionra továbbra is várni kell, az elmúlt években nem erősödött meg jelentősen a keret, és ennek is köszönhető, hogy idén sem volt esélye a vörösöknek a bajnoki cím megnyerésére, és a Bajnokok Ligájában szégyenszemre már a csoportkörben búcsúztak. A Liverpool jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán, azaz jelenleg nem BL-résztvevő, ami jelentősen visszavetheti a klub bevételeit. Ennek ellenére állítólag nincsen hiány befektetőkben, a lehetséges vételárat 500 millió fontra becsülik. Már a Liverpool-t is elérte a csőd? Vagy csak pénzt kellene befektetni, hogy ki is lehessen venni? Mindenesetre hajrá Liverpool!

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr321928067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása