HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 902. $egyéb$ + "fűnyírás" + ˇhúzódzkodásˇ

2010.04.24. 17:33 Gabbá

Egyéb: kenyeres, SPAR, zöldséges és a kerékpáros meglátogatása, vásárlás, illetve brinyó javítás miatt, fűnyírás: a másik telken fűnyírás 6 órán keresztül folyamatosa, húzódzkodás: bicepsz fogás: 5 darab, tricepsz fogás: 5 darab, vegyes I. fogás: 5 darab, vegyes II. fogás: 5 darab, széles bicepsz fogás: 2 darab, széles tricepsz fogás: 2 darab, összesen: 24 darab.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Korán indultam utamra, mert tudtam, hogy ma sok munkám lesz, sok mozgással. Elsőként a kenyereshez tekertem el Szentendrére, egy kis pékárúért. Utána visszamentem a SPAR-ba egy kis vásárolnivalóért. A zöldséges következett, ahonnan megpakolva tértem haza. Utoljára a versenygépemet vittem el, persze tekerve Pomázra a bicikishez, hogy cserélje ki a láncomat, mert emiatt rendetlenkedett az Ultegrám, nem tudtam váltani, mivel kissé kinyúlt a láncom. Szóval most már jó a versenygépem is, csak éppen nem tudtam ma kipróbálni. Hozzávetőlegesen 20 kilométer körül teljesítettem ma a munkásbiciklimmel.  Amint hazaértem máris mentem ki a telekre fűvet nyírni. Folyamatosan dolgoztam, csak akkor álltam le, amikor benzint töltöttem a gépbe, illetve damilt tettem bele, vagy vágófejet cseréltem a fűnyíróban. 6 órán keresztül sétáltam és nyírtam a fűvet. Kellemesen elfáradtam. Amikor végeztem vele, akkor már csak a húzódzkodás volt hátra. Jól is esett, mert egy kicsit a csigolyáim kilazultak, végig pattogtak, amikor lógtam. Ma már odáig jutottam a húzódzkodásban, hogy különösebb erőlködés nélkül meg tudom csinálni a fentebb említett mennyiséget. Ahhoz képest, hogy a hétvégén lazítok, ahhoz képest egészen jó kis mozgalmas napom volt.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb húzódzkodás fűnyírás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr851948337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása