HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 274.

2010.04.28. 17:24 Gabbá

Úszás:

Úszás közben aludna és enne a kínai Csang Csie, aki augusztusban vállalkozik egy maratoni rekordkísérletre. A Pekingi Sporttudományi Egyetem 23 éves edzőnője megszakítás nélkül 40 órát szándékozik az orosz határhoz közeli Khanka-tóban tölteni, hogy 80 km-t ússzon. "Az eddigi csúcsom csupán tíz óra, így meg kell tanulnom a vízben aludni és enni" - jelentette ki szerdán Csang, aki egy kínai-orosz nyílt vízi vetélkedő főattrakciója lesz augusztus 8-án, hazája nemzeti sportnapján. A vízben evés nem nagy kunszt, de az alvás kissé nehéz. Persze nem a kínaiaknak, addigra biztosan kitalálnak valamit.

Labdarúgás:

A Barcelona számára nem egy álom, hanem megszállottság Bajnokok Ligáját nyerni a Real Madrid otthonában, a Bernabéuban - mondta José Mourinho, az Internazionale edzője. A Barca elleni BL-elődöntő visszavágója előtt a portugál tréner nem volt hajlandó spanyolul megszólalni. Ma este a Bajnokok Ligája-döntőbe jutásért játszik a Barcelona és az Inter. Az olaszok 3-1-es előnyről várják a mérkőzést, a párharc továbbjutója pedig Madridban, a katalánok ősi ellenfelének otthonában nyerheti meg a BL-t. "Egy dolog követni egy álmot, és másik megszállottnak lenni. A Barca részéről ez megszállottság" - fogalmazott Mourinho egy meccs előtti sajtótájékoztatón. A portugál edző szokása szerint ellenségesen viselkedett, például nem volt hajlandó spanyolul beszélni a helyi média képviselőivel, noha kiválóan bírja a nyelvet. "Az álom tisztább a megszállottságnál, utóbbi a büszkeségről szól. Tavaly a Barca egy álmot valósított meg, idén viszont az a lényeg, hogy Madridban, a Santiago Bernabéuban játsszon, és ez megszállottság" - folytatta a szakember. Mourinho bevallása szerint ő nem csinál személyes ügyet a BL-ből: "Nem mondhatnám, hogy a BL-győzelem nekem személyes álom lenne, inkább az Interért szeretném megnyerni, mert ez a klub már több mint negyven éve vár erre a sikerre." Nem szeretem Mourinho-t, mert szerintem nagyképű és beképzelt. Hajrá Barca!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr581959797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása