HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 276.

2010.04.30. 22:08 Gabbá

Labdarúgás:

A Fulham 0-1-ről fordítva 2-1-re legyőzte a Hamburgot, s ezzel - mivel az első meccs 0-0 lett - bejutott az UEFA-kupa-utód Európa Liga történetének az első döntőjébe. A londoni csapat második - egyben továbbjutást érő - gólját a mérkőzést végigjátszó Gera Zoltán szerezte. A május 12-ei finálét épp a csütörtökön elbúcsúztatott ellenfél stadionjában, a hamburgi HSH Nordbank Arenában rendezik. A Fulham ellenfele a spanyol Atlético Madrid lesz, amely hosszabbításban 2-1-re kikapott ugyan Liverpoolban, ám idegenben lőtt góllal továbbment. A Fulham hőseként írnak az angol lapok Gera Zoltánról, aki csapata győztes, továbbjutást érő gólját szerezte a Hamburg elleni Európa Liga-elődöntő visszavágóján. A Sun szerint Gera maga a Suttogó Halál. "Nehéz nem szeretni az átszellemült magyart, amikor így játszik. Keményen dolgozva, okosan, határozottan, nem panaszkodva. Megérdemelte gólját, amely ráadásul gyönyörű is volt" - írta értékelésében a goal.com, amely 8-as osztályzattal jutalmazta Gera játékát. Ezzel a magyar játékos holtversenyben a mezőny legjobbja lett. Tudósításában azt emeli ki a szaklap, hogy Gera csapata hőse lett a 76. percben, amikor a Hamburg védői bizonytalankodtak egy szöglet után, ő pedig egyetlen másodpercnyi gondolkodás nélkül a hálóba lőtt. A Daily Mail már beszámolója címében hősnek nevezi Gerát, akiről később azt írja, hogy fáradhatatlanul játszott, gólja előtt hidegvérrel csinált magának helyet, majd csodás mozdulattal küldte a hálóba a labdát. A Sun szerint a Premier League legcsendesebb játékosai közé tartozó Gera drámai gólt szerzett, amellyel újabb őrült fejezetet nyitott a Fulham történetében. Gera becenevet is kapott a laptól, Suttogó Halálnak keresztelték el, aki a Juventus után újabb sztárcsapatot intézett el. A Sunnál Gera lett a találkozó sztárjátékosa, nyolcas osztályzattal az álomcsapatban. Ez az Zoli! Nagyot alakítottál ezen a meccsen is, már csak az kellene, hogy a válogatottbna is ilyen társaid legyenek és akkor ott is szárnyalhatsz! GRATULÁLOK!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr171965409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása