HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 286.

2010.05.10. 19:57 Gabbá

Kerékpározás:

Egy olasz felmérés szerint több mint 300 doppingesetre derült fény a kerékpársport utóbbi évtizedében. Kerékpáralmanach című kiadvány részletesen sorra veszi a 2000-től idén februárig lebukott bringásokat, hozzátéve, hogy tavaly 33-an produkáltak pozitív mintát.  adatok azokra a versenyekre vonatkoznak, amelyek a nemzetközi szövetség (UCI) hatáskörébe tartoznak.

A belga Wouter Weylandt nyerte meg a Giro d’Italia 3. szakaszát, miután sprintbefutóban megelőzte Greame Brownt és Robert Förstert, aki a második, illetve a harmadik helyen érkezett célba. Az összetettben Alekszandr Vinokurov vette át a vezetést, míg a végső győzelemre is esélyesnek tartott Christian Vande Velde feladta a versenyt. A harmadik, egyben utolsó hollandiai szakaszához érkezett az idei Giro, amelynek megnyerésére Christian Vande Veldét is esélyesnek tartották előzetesen a szakemberek. Nos, az amerikai nemhogy nem nyeri meg a versenyt, de még csak nem is megy rajta végig, mivel hétfőn feladta a küzdelmet. Az Amszterdam és Middelbur közötti 224 km-es etap során több bukás is történt, az egyiknek pedig Vande Velde is szereplője volt, akinek valószínűleg eltört a kulcscsontja. A sprintbefutó során a 25 éves Weylandt az utolsó métereken állt az élre, és a Quick Step kerekesét ezután már hiába próbálta utolérni Greame Brown és Robert Förster, az ausztrál és a német csak a második, illetve harmadik helyet szerezte meg. A rózsaszín trikóban tekerő Cadel Evans csak másodpercekkel az élboly mögött ért célba, így az összetettben a kazah Alekszandr Vinokurov vette át a vezetést.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr161990781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása