HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 930. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2010.05.22. 13:49 Gabbá

Kerékpározás: Budakalász - Üröm - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Pilisjászfalu - Leányvár - Dorog - Tokodaltáró - Tokod - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzítő - Szőny - Komárom - Gönyü - Győrszentiván - Győr útvonal letekerése, ez összesen 125,25 kilométer és 4 óra 57 perc 32 másodperc alatt tettem meg, ami 25,3-as átlagnak felel meg, sétálás: mivel volt egy defektem is ezért a bringásomhoz Győrben elmentem, majd pénzkiadó automatát kerestem fel és csináltam egy bevásárlást, ami körülbelül olyan 10 kilométer sétálást jelentett.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Nagyon korán indultam el. Ennek (szerintem) meg is lett az ára. Ahogy kiértem a 10-es útra Üröm után (megtettem vagy 10 kilcsit), egy lassú defektet szedtem össze. Gumicsere, majd egy autós megállításával felfújtam a hátsókereket. Mivel a régi pumpámmal nem tudtam felfújni a kereket, ezért az autósokat intettem le. Körülbelül az ötödik meg is állt, mint kiderült szintén bringás és ő adott pumpát. Viszont mivel nem volt több tartalék belsőm, ezért az égiekhez fordultam, hogy fogadjanak a kegyeikbe, és ne legyen több grimbusz az úton. Szerencsémre nem is volt. Érdekes volt, hogy láttam Neszmély előtt a 10-es úton egy szarvast, még bőrös aganccsal. Úgy állt az úton, mintha az övé lenne az egész út. Körülbelül 40 méterre voltam már csak tőle, amikor szemben egy autós jött és akkor nagy komótosan levonult az útról. Mi történhetett volna, ha visszafordul, lehet, hogy ezt a bejegyzés már nem én írom?! Mindenesetre hazaértem egy kis kitérővel, hiszen az árvíz miatt a 10-es út győri csomópontjában rendőrök irányítják a forgalmat és én nem akatam velül találkozni, ezért Győrszentiván felé letértem és egy kicsit koricáltam arra felé is. Amikor hazaértem és lefürödtem azonnal mentem a győri biciklisemhez belső miatt, meg egy normális pumpáért, hogy ne legyek olyan szerencsétlen, mint voltam hajnalban a 10-es úton, hogy az autósokra voltam kénytelen hagyatkozni. Utána bankautomatát kerestem, majd egy bevásárlást is megejtettem a tesómmal. Szóval jó volt ez a mai délelőtt, illetve hajnal. Volt élményem bőven. És el is fáradtam egy kissé.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr82022846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása