HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 300.

2010.05.24. 11:03 Gabbá

Kerékpározás:

Az olasz Ivan Basso nyerte vasárnap a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 15. szakaszát, mely a viadal egyik legnehezebb etapja volt. A Mestre és Zoncolan közötti, összesen négy emelkedővel nehezített 222 km-es szakaszon az utolsó kaptató döntött. A Monte Zoncolanra vezető, mindössze 10,1 km-es hegymenet helyenként 20 százalékosnál is meredekebb szakaszokat tartogatott, s ez Bassónak feküdt a legjobban, sorra szakította le riválisait, végül több mint egy perccel ért be a második ausztrál Cadel Evans előtt. Az összetettben ugyanakkor továbbra is a Bassótól ezúttal csaknem négy percet kapott spanyol David Arroyo vezet.

Jégkorong:

A cseh válogatott nyerte nyerte meg németországi jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 2-1-ra legyőzte a címvédő orosz csapatot. Már az első percben vezetéshez jutottak a csehek Jakub Klepis révén, aki a 20. másodpercben szerzett gólt. Az oroszok a harmad végén egyenlíthettek volna, ám kiderült, hogy a találat már időn túl esett. A második harmadban - Tomas Rolinek lábáról bepattant góllal - tovább növelték előnyüket a csehek. Az utolsó felvonásban összesen hétperces emberhátrányba kerültek Ovecskinék, s ugyan a hajrában Pavel Dacjuk révén sikerült szépíteni, az egyenlítést már nem tudták kiharcolni. A vb-k történetében Csehország/Csehszlovákia a 12. aranyérmét szerezte meg, míg az örögrangsorban 25 sikerrel első oroszok nem tudták megszerezni sorozatban harmadik elsőségüket.

Nagyon izgalamas volt a végén a döntő. Tegnap már rég elfeküdtem volna, de meg vártam a végét. A svédek a 3. harmadban mutatott jó játékkal szerezték meg a bronzérmet. A zbornaja tegnap nem volt csúcson a csehekkel szemben, de ennek ellenére jó kis meccs volt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr342026967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása