HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 932. #kerékpározás#

2010.05.24. 10:49 Gabbá

Kerékpározás: otthonról elindulás (Győr) - Győr (Klári felszedése a tekeréshez) - Ménfőcsanak - Tényő - Sokorópátka - erdei út - Tényő - Ménfőcsaanak - Győr (búcsú Kláritól) - irány haza (Győr), ami kb. 60 kilcsi volt, 21,4-es átlaggal, kb. 2 óra 45 perc alatt.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A holnapi hazaindulás előtt egy kis tekerést iktattam be a programomba. Ehhez nagyon jó társ, a volt úszótárnőm, aki (mint fentebb kiderült már), Klárinak hívják. Szóval vele mentem ki egy kis tekerésre. Viszont ő csak ülve és csak síkon tud hajtani, mert a térdével gondok vannak, viszotn edzeni azért kell neki is. Amikor otthonról elindultam már jó idő volt, eltekertem a Kláriékhoz, ahol felvettem őt, majd tovább kitekertünk Győrből. Sajnos Győrben mindenhol lámpák, meg bicikliútak vannak, amiknél meg kell állni, mert össze-vissza jöhetnek az autók. Valamelyik lámpánál leállítottam az órámat, mert olyan sakot kellett várni, és ahogy ilyenkor lenni szokott elmaradt az újraindítása. Valahogí elfelejtkeztem róla. Ezért aztán utána valahágy kilométerrel néztem meg, hogy még mindig csak ennyit mutat az órám időben, hogy valami gáz van. Akkor elindítottam ismét a bringásórámat. Az eredménye az lett, hogy minden adatom körülbelivé vált. Körülbelül 60 kilométert tekertünk, körülbelül 2 óra 45 perc alatt, körülbelül 21,4-es volt az átlagom, stb.-stb. Minden vagylagossá vált. Ennek ellenére, nekem nagyon jól esett egy kis előzetes tekerés, egyfelkészülés a holnapi nagyra, ami szerintem 140 kilcsi felett lesz. Hiszen Esztergomnak kell mennem a nagy forgalom miatt, ami ugyan majdnem sík, de hosszú. Szóval holnapra felkészültem és már nagyon várom, hogy Győrből megpakolva, a hosszabb úton hogyan fogom bírni a terhelést. Szerencsémre az idő nem számít (menetidő), mert még szerdán sem dolgozom, de azért szeretnék egy jó erős időt nyomni, ami 5 órán belüli tekerést jelent. Aztán majd holnap minden kiderül.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr232026917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása