HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 302.

2010.05.26. 17:04 Gabbá

Kézilabda:

A hétvégéig vár határozott választ a barcelonai Nagy Lászlótól Mocsai Lajos, a magyar férfikézilabda-válogatott szakmai igazgatója, hogy az átlövő vállalja-e a szlovénok elleni júniusi két világbajnoki selejtezőn a szereplést. A szakember szerdán elmondta, hogy levelet írt Nagy Lászlónak, amelyben jelezte a világklasszis átlövőnek: szükség van rá, számít rá, és szerinte nem zárja ki, hogy a magyar válogatott rendelkezésére álljon akkor is, ha esetleg külföldön szeretne élni. "Kértem Nagy Lászlót, hogy a hétvégéig határozottan adjon igen vagy nem választ arra vonatkozóan, hogy számíthatunk-e rá a szlovénok elleni két világbajnoki selejtezőn" - fogalmazott Mocsai Lajos. Nagy László tavaly nyáron szerepelt legutóbb a válogatottban, ezután felmerült, hogy felveszi a spanyol állampolgárságot. Azóta kapott már meghívót a válogatottba, legutóbb sérülésre hivatkozva mondta le a részvételt a tavaly őszi Pannon-kupán. A 39 esztendős Pérez Carlos szintén a hétvégéig ad választ, játszik-e a kvalifikációs találkozókon. Sinka László, a magyar szövetség elnöke elmondta: a felkészülés jegyében június 5-én a vajdasági Nagybecskereken (Zrenjanin) a szerbekkel mérkőzik meg a válogatott.

Nagy Lászlót végre valaki színvallásra bírja Mocsai Lajos. Már lassan egy éve megy a vacilállása Lacinak, hogy magyar, vagy esetleg spanyol legyen. A hétvégén eldől minden. Pérez már tészta, ő már nem mai gyerek és ezért kérdezték meg, hogy vállalja-e a munkát, vagy úgy gondolja, hogy inkább pihen.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr742033341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása