HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 309.

2010.06.02. 15:51 Gabbá

Jégkorong:

Új vezetője lesz a Magyar Jégkorong Szövetségnek (MJSZ), mivel az eddigi elnök, Studniczky Ferenc nem jelölteti magát a június 11-i tisztújító közgyűlésen. "Úgy döntöttem, hogy átadom a stafétabotot, egyben bízom abban, hogy az új elnök további impulzusokkal segíti az elmúlt évek sikertörténetének folytatását. Ezúton is megköszönöm a sportolók, a sportágért dolgozó szakemberek munkáját és a szurkolók támogatását" - fogalmazott Studniczky Ferenc, aki az elnökségnek már jelezte távozási szándékát. "Éppen most nézem át azokat a papírokat, amelyeken ismertetem a terveimet még a megválasztásom előtt. És azt kell, hogy mondjam, szinte mindent sikerült véghez vinni. Szép hét évet zárok most le" - mondta Studniczky Ferenc. Az 56 esztendős Studniczky napra pontosan hét évig volt elnök: 2003. június 11-én választották meg. Amióta ő vezette az MJSZ-t, azóta a magyar hoki története legsikeresebb időszakát élte, például a válogatott 2008-ban - hetven év kihagyás után - ismét feljutott a világ élvonalába. Az ország több városában fedett pálya épült, felnőtt férfi és női, illetve utánpótlás-vb-knek adtak otthont, míg a nemzetközi szövetség két hete ítélte oda Budapestnek a 2011-es divízió I-es vb rendezési jogát.

Kerékpározás:

A svájci körversenyen szerepel közvetlenül a júliusi Tour de France előtt Lance Armstrong amerikai kerékpáros. A hétszeres Tour-győztes klubja, a RadioShack kedden jelentette be, hogy a klasszis kerekesnek a sok heggyel nehezített június 12-20-i viadal lesz az utolsó jelentős erőpróbája a franciaországi versenyt megelőzően. "Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Armstrongot az indulók között tudhatjuk. Lance egy nagy sztár, és nagyon fontos számunkra a jelenléte" - fogalmazott Rolf Huser, a szervezők szóvivője. Armstrong legutóbb 2001-ben vett részt a svájci körversenyen és akkor nyert is, akárcsak az azt követő Tour de France-on. Az idei Tour július 3-án rajtol. Armstrong az egyik nagy ellenfele lehet a címvédő spanyol Alberto Contadornak.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr492051061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása