HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 312.

2010.06.05. 12:15 Gabbá

Labdarúgás:

Gerrard, Torres, Mascherano és Reina is távozhat a Liverpooltól - írja az Independent belső forrásokra hivatkozva. A lap szerint a csapat tagjai nehezen emésztették meg Benítez távozását, ráadásul a bizonytalan anyagi helyzet miatt kétséges számukra, hogy tudnak-e erősíteni a következő szezonra. Rafa Benítez csütörtökön bejelentett távozásának hatására több kulcsjátékos is eligazolhat a Liverpoolból - olvasható az Independentben. A lap belső forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Steven Gerrard, Fernando Torres, Javier Mascherano és Pepe Reina is követheti a spanyol szakembert. Az Independent szerint több oka is van annak, hogy a négy klasszis vacillál a liverpooli folytatáson. Annak ellenére, hogy az elmúlt idényben már a csoportkörben kiestek a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban pedig csak a hetedik helyen végeztek, a liverpooli játékosok körében nagy népszerűségnek örvendett Benítez és a keret tagjai nem helyeselték a tréner távozását. Szintén közrejátszhat a négy játékos távozásában a Liverpool bizonytalan anyagi helyzete. Emiatt kétséges, hogy tudnak-e erősíteni a következő szezonra, ennek hiányában pedig könnyen megismételhetik az elmúlt idényben nyújtott szereplésüket. Az Independent szerint Reina például kifejezetten dühösen fogadta Benítez távozását, bár nemrég hat évvel meghosszabbította a szerződését. A négy labdarúgó iránt több csapat is érdeklődik. A Real Madrid szócsövének számító Marca napok óta arról cikkez, hogy az átigazolási szezonban a klub elsőszámú célpontja Gerrard lesz, akiért 30 millió fontos ajánlatot készülnek tenni. Az angol bulvárlapok szerint Fernando Torres iránt a Real Madrid, a Manchester City és a Chelsea érdeklődik. Az Independent szerint Benítez utódjaként a szezon közben a Manchester Citytől kirúgott Mark Hughes és a Real Madridtól elbocsájtott Manuel Pellegrini neve is felmerült. Benítez hat éven át irányította a Liverpoolt, 2005-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját, 2007-ben pedig a második lett. Legjobb bajnoki helyezését 2009-ben érte el, amikor második lett csapatával.

Úszás:

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) az árvízkárosultak javára ajánlja fel az augusztus 4. és 15. között esedékes, 30. úszó Európa-bajnokság jegybevételének ötven százalékát. A magyarországi Eb szervezőbizottsága az esemény fővédnöki tisztségére Schmitt Pált kérte fel. Az Országgyűlés elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság vezetője pénteki válaszlevelében örömmel vállalta a felkérést, és sok sikert kívánt a szervezéshez - tudatta a MÚSZ.

Legyünk ott minél többen, hogy sok-sok pénzt kapjanak az árvízkárosultak! HAJRÁ MAGYAROK! Csak helyeselni tudom az ilyen kezdeményezéseket!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr832058381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása