HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 944. $egyéb$ + ˇhúzódzkodásˇ

2010.06.05. 12:03 Gabbá

Egyéb: kenyeresnél pékárú vásárlás, bank - pénzfelvétel, posta - levélfeladás, SPAR - vásárlás, zöldséges - gyümölcs, zöldség beszerzése, körülbelül 20-25 kilométer letekerésével, húzódzkodás: tricepsz fogás: 7 darab, bicepsz fogás 7 darab, vegyes I. fogás: 7 darab, vegyes II. fogás: 7 darab, széles tricepsz fogás: 6 darab, széles bicepsz fogás: 6 darab, összesen: 40 darab húzódzkodás megcsinálása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi fárasztó nap után (Fáradtságot ma reggel érzékeltem azzal, hogy nehezen keltem fel az ágyból és szívesebben feküdtem volna még!) reggel 7-kor indultam el utamra. Elsőként a kenyereshez tekertem el, majd a bankot látogattam meg. Még szerencse, hogy az automatáig be lehetett menni és így egy kis pénzmagot vettem magamhoz. Utána következett a posta - Szentendrén, majd hazafelé a SPAR-ban volt egy kis vásárolnivalóm. Ez a két út volt a leghosszabb, hiszen Szentendre oda-vissza út kétszer is letekerve, ami olyan 15-16 kilcsi lehetett. Ehhez jött  a pomázi zöldséges út. Hazafelé, miután megvettem a szükséges zöldséget és gyümölcsöt, egy barom autós bevágott elém, és felnyomott. Ő fordult be jobbra és pedig mentem volna egyenesen. Mindenáron meg akart előzni és persze a hátsó részén felakadtam az első kerekemmel. Szerencsére én már fékeztem, mert volt egy előérzetem, hogy a marharépa be vág elém. Nem történ semmi baj se, mert a mögötte jövő autósok is érzékelték és megálltak már. A kosaram tartalmát összeszedtem és irány haza. Amikor hazaértem, hirtelen felindultságomban, azonnal megcsináltam a húzódzkodást. Az adrenalin még dolgzott bennem, mert szinte észre sem vettem, hogy egyik fogást csinálom a másik után. Pillanatok alatt végeztem a 40 darab húzódzkodással és még az izmaimat sem éreztem bedurranva. A mai pihenő napomon ennyit mozogtam, kevés volt, de jól esett.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb húzódzkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr162058349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása