HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 322.

2010.06.15. 18:05 Gabbá

Labdarúgó Világbajnokság:

A TV2 BL-meccseinek kommentátorát egyelőre nem nyűgözte le a világbajnokság, ám nem is számított ilyesmire, ahhoz a klubfutball már túlságosan is elkényeztette. "Nem vagyok elragadtatva, egyelőre nem láttam olyan mérkőzést, amely izgalmas és magas színvonalú is lett volna egyben" - summázta Hajdú B. a vb első négy napját. A kommentátor szerint ugyanakkor nem is várhattunk jobbat a torna elejétől, hiszen túl magas létszám, a gyengébb csapatok örülnek, hogy ott lehetnek, az ügyesebb válogatottak viszont tudják, hogy be kell osztaniuk az erejüket, és nincs értelme széthajtaniuk magukat az első meccsen. "A szezonban lejátszott 50-60 meccs mindenkit óvatosságra int, Uruguay és Franciaország például a csoport másik meccsének ismeretében érthetően letojta, hogy csak egy pontot szerez a nyitányon. A következő fordulóban viszont már élesebbek lesznek a meccsek, elég csak a kényszerhelyzetben lévő szerbekre gondolni, szóval a vb mindenképpen javulni fog. A legmeggyőzőbb játékot eddig a németek nyújtották a jórészt emberhátrányban játszó ausztrál öregfiúk ellen, ám ne felejtsük el, hogy a két legnagyobb favorit, Brazília és Spanyolország még be sem mutatkozott." Hajdú B. úgy véli, a klubfutball mindinkább átveszi a vezető szerepet a sportágban, amióta pedig hétről hétre meg lehet nézni a legnagyobb sztárokat a tévében, a világbajnokság szükségszerűen veszített a varázsából. "82-ben még hatalmas dolognak számított, hogy olyan játékosokat lehetett látni, mint Zico vagy Rossi, Messi játéka azonban már egyáltalán nem számít szenzációnak, miután az elmúlt egy évben valószínűleg nem volt olyan mérkőzése, amelyet nem közvetített valamelyik magyar sportcsatorna." Amit viszont nem lehet hallani év közben, az a vuvuzela, amely sokakhoz hasonlóan Hajdú B.-t is idegesíti. "A pekingi olimpián a médiafaluban a kabócák kergették őrületbe a hangmérnököket, de azzal legalább nem lehetett mit csinálni, a vuvzelát viszont nem lenne kötelező fújni. A helyiek láthatóan teljesen odavannak érte, én csak azt nem értem, hogy például egy Japán-Kamerun meccsen miért van ekkora, folyamatos zúgás. Azt a dudát azért fél kézzel tartani is kell, így alighanem nem is lehet teljesen a játékra koncentrálni. Nem tudom elképzelni, hogy a szurkolókat ez nem zavarja." A kommentátor számára a vb eddigi egyetlen igazán kellemes meglepetése a játékvezetés. "Az utóbbi nagy sorozatokban a meccsek végeredményét befolyásoló hibák garmadáját kellett tudomásul venni. Dél-Afrikában is akadtak már tévedések, de kirívóan rossz bíráskodásra egyelőre nem volt példa."

Nem akarok a foci VB-vel foglalkozni, mert ezt más oldalakon megteszik mások. Én a a vuvuzelára szerettem volna reagálni. Akármilyen rossz a meccs fújják ezt a darázs zümmögésre hasonlító hangszert. A mi fülünknek kissé zajos és nálunk egy mérkőzésen nem szoktak ilyet fújni, de engem nem zavar. Persze amennyire engem érdekel a foci.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr642084092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása