HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 336.

2010.06.29. 17:58 Gabbá

Labdarúgás - Politika:

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke kedden arra figyelmeztette Nicolas Sarkozy francia államfőt, hogy a francia politikusok ne avatkozzanak be a helyi futballszövetség ügyeibe, mert a FIFA ezért felfüggesztheti a szervezet tagságát. A 74 esztendős svájci sportvezető azok után tett fenyegető kijelentést, hogy Jean-Pierre Escalettes, a francia szövetség elnöke - a válogatott dél-afrikai világbajnokságon nyújtott, csalódást keltő teljesítménye után - hétfőn lemondott posztjáról. Roselyne Bachelot sportminiszter a múlt héten úgy fogalmazott, Escalettes lemondása elkerülhetetlen. "Franciaországban állami problémává tették a labdarúgással kapcsolatos ügyet, de a sportág a szövetség kezében marad. A francia futball számíthat a FIFA-ra, ha politikai beavatkozásra kerül sor, még akkor is, ha ez elnöki szinten történik. Segíteni fogunk a nemzeti szervezetnek, s ha a problémák nem oldhatóak meg tanácskozás útján, az egyetlen, amit tehetünk, hogy felfüggesztjük a tagságukat" - mondta Blatter. A válogatott sikertelen szereplése miatti vita tovább folytatódik, miután kedden kiderült, hogy Raymond Domenech, a távozó szövetségi kapitány és Escalettes köteles megjelenni a parlament egyik bizottsága előtt. A franciák egyetlen szerzett góllal és ponttal búcsúztak a dél-afrikai tornától, ráadásul azzal kerültek a középpontba, hogy a csapat bojkottálta Domenech edzését, mert a szakvezető hazaküldte a vele tiszteletlenül beszélő Nicolas Anelkát. Továbbá Patrice Evra és Robert Duverne erőnléti edző összeakaszkodott, őket Domenech választotta szét, és az újabb incidens után azonnal lemondott posztjáról a csapatigazgató.

Megy a FIFA és a francia politikai vezetés közötti kötélhúzás. Ki mibe ne szóljon bele, viszont a nép meg elvárja, hogy elszámoltassák a franciák leszerepléséért felelős vezetőket, irányítókat. Aztán majd kiderül, hogy mit hoz a jövő.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr552119099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása