HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 972. "fűnyírás" + $egyéb$ + ˇhúzódzkodásˇ

2010.07.03. 16:45 Gabbá

Fűnyírás: 4 órás fűnyírás a bevállalt telkeken, így végeztem egy időre a fűnyírással az összes telken (sajáton és az elvállaltakon is), egyéb: benzin vásárlás a kúton, bank meglátogatása - pénz kivétel miatt, postán csekk feladás, SPAR-ban vásárlás, összesen körülbelül 20 kilométer letekerésével, húzódzkodás: tricepsz fogás: 8 darab, bicepsz fogás: 8 darab, vegyes I. fogás: 8 darab, vegyes II. fogás: 8 darab, széles tricepsz fogás: 8 darab, széles bicepsz fogás: 8 darab, összesen: 48 darab megcsinálása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi erős, sok edzéses nap után jobban elfáradtam, mint gondoltam. Ez hajnalban derült ki, amikor felkeltem ugyan, de nem mentem ki tekerni egyet (a keddi hazatekerésem előtt), hanem inkább pihentem még egy jó órácskát. Pedig jó lett volna egy kis tekerés, hogy kedden bírják a lábaim a közel 150 kilométert. Reggel elsőként eltekertem a benzinkútra egy kis benzinért a nyíráshoz, mert nem voltam biztos benne, hogy elég lesz a nyíráshoz. Aztán kimentem a bértelekre, hogy befejezzem a tegnapi területet. Aztán átmentem a másikra is nyírni. Persze jó idő volt, meleg és én ismét izzadtam, mint a sörösló. Ennek ellenére 4 óra alatt végeztem a bevállalt területekkel is. Amikor ezzel végeztem, lefürödtem, átöltöztem és eltekertem a bankba, Szentendrére. A pénz felvétel után a postához tekertem, hogy egy csekket befizessek. Utána mnár csak a SPAR-os vásárlás maradt hátra. Amikor végeztem és hazaértem, még az ebéd előtt megcsináltam a húzódzkodásokat. Jó erőben éreztem magam és jól is mentek az egyes sorozatok. Jó napom volt, csak a bringázás kihagyását sajnálom, de majd kiderül, hogy kedden hazafelé milyen állapotban lesznek a lábaim.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb húzódzkodás fűnyírás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr972127338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása