HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 342.

2010.07.05. 21:58 Gabbá

Kerékpározás:

Az elmúlt napokban számos bukás történt a Tour de France kerékpáros versenyen. A hétfői befutót figyelmeztetésképp lassan tették meg a versenyzők, a hétszeres győztes Lance Armstrong már előre tart a keddtől. A versenyzők a sorozatos bukások miatt veszélyesnek ítélték a szakaszt, s ezt úgy fejezték ki, hogy a főmezőny a célvonalon lassú tempóban, szorosan egymás mellett haladt át. A csapatfőnökök azonban nem értettek egyet a bringásokkal, Gerry van Gerwen, a Milram vezetője hangot is adott elégedetlenségének, szerinte ugyanis ezzel szakaszgyőzelmet szalasztottak el versenyzői. "Egyszerűen nem tudom megérteni" - háborgott van Gerwen. "Legalább a nézőknek megadhattuk volna a tiszteletet azzal, hogy harcolni próbálunk." Linus Gerdemann, a Milram vezető bringása viszont úgy fogalmazott: nem sztrájkoltak, csak együttérzésüket szerették volna kifejezni a balesetekben megsérült társaiknak. A szerencsétlenségek okán a hétszeres győztes, amerikai Lance Armstrong is megszólalt, s elmondta, előre aggódik a keddi szakasz macskaköves részei miatt. "Vérfürdő lesz" - jelentette ki a 38 éves sztár.

A francia Sylvain Chavanel nyerte meg hétfőn a 97. Tour de France országúti kerékpáros körverseny esővel és bukásokkal tarkított második szakaszát, s ezzel az összetettben is élre állt. A 31 esztendős kerekes először 2008-ban aratott részsikert a Touron, a mostani volt a második diadala. Az eső sokakat megtréfált a hegyeken átívelő, nehéz etapon, s az egyik tömegbalesetben komolyan megsérült a tavalyi második helyezett luxemburgi Andy Schleck. A Saxo Bank 25 esztendős bringása vérző karral is folytatni tudta a versenyt, miután megkapta dán csapattársa, Matti Breschel kerékpárját. A címvédő spanyol Alberto Contador, valamint a hétszeres győztes amerikai Lance Armstrong megúszta az ütközéseket, előbbi a hetedik, utóbbi az ötödik összetettben.

2. szakasz, Brüsszel-Spa (201 km):
1. Sylvain Chavanel (francia, Quick Step) 4:40:48 ó
2. Maxime Bouet (francia, AG2R La Mondiale) 3:56 perc hátrány
3. Fabian Wegmann (német, Milram) 3:56 p h.

Az összetettben:
1. Chavanel 10:01:25 ó
2. Fabian Cancellara (svájci, Saxo Bank) 2:57 perc hátrány
3. Tony Martin (német, HTC-Columbia) 3:07 p h.

Kedden a Wanze és Arenberg Porte du Hainaut közötti, 213 km-es szakasz vár a mezőnyre.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr12131949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása