HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 974. $egyéb$ + ˇhúzódzkodásˇ + (úszás) + ¤szaunázás¤

2010.07.05. 21:51 Gabbá

Egyéb: posta - levelek feladása, patika - gyógyszerkiváltás, rendőrség - tenúkihallgatás, összesen olyan 15 kilcsi letekerésével, húzódzkodás: tricepsz fogás: 8 darab, bicepsz fogás: 8 darab, vegyes I. fogás: 8 darab, vegyes II. fogás: 8 darab, széles tricepsz fogás: 8 darab, széles bicepsz fogás: 8 darab, összesen 48 darab húzódzkodás megcsinálása, úszás: 1000 gyors + TEÁ lehajtása, szaunázás: 50 perc folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napom volt rá az ékes példa, hogy hiába tervez el valamit az ember, néha olyanok lesznek a körülmények, hogy áthúz minden tervezést. Éjjel egy (vagy több)  szúnyog boldogított. Nem sokat aludtam, amikor meg végre aludtam, akkor elvileg fel kellett volna kelnem edzeni. Így maradt el a reggeli futásom. Helyette inkább alukáltam egyet. Azért nagy nehezen 6 órakor felkeltem. Mire mindent előkészítettem, anyagok kinyomtatása, levelek beborítékolása stb.-stb., addigra már mehettem is a postára, meg a patikába. Onnan irány a rendőrségre, kihallgatásra, cégnél történt lopás és ez ügyben voltam érdekes a rendőrök számára. Amikor ezzel végeztem és hazaértem, azonnal megcsináltam a húzódzkodást. Jól ment. Ebéd, viszont mirte beértem a céghez, már dolgoznom kellett volna és ezért nem tudtam megcsinálni az evezést, az ugrálókötelezést és a 4 ütemű fekvőtámaszokat sem. Az úszásból is csak egy ezrest tudtam lenyomni - aránylag nagy tempóban, hogy minél előbb végezzek. A szaunázást már csak suttyomban csináltam, mert ezt azért nem szerettem volna kihagyni. Így a tervekhez képest, ami 8 mozgást foglalt volna magában, csak a felét tudtam megcsinálni. Köszönhetően egy kis szúnyog inváziónak és a rendőrségnek. Ma egy ilyen napom volt. Remélem, hogy a holnapi jobb lesz. Vagy esetleg ezt a hetet pihenésnek szentelem és piánóban fogok edzeni. Majd kiderül, hogy mi lesz, mit hoz a jövő.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb úszás húzódzkodás szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr562131929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása