HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 979. #kerékpározás# + ˇhúzódzkodásˇ

2010.07.10. 16:51 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfűzítő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Piszke - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Esztergom - Pilismarót-basaharc - Pilismarót - Dömös - Lepence - Visegrád - Dunabogdány - Tahitótfalu - Leányfalu - Szentendre - Szentistvántelep letekerése, ami 142,26 kilométer volt, 5 óra 08 perc és 28 másodperc alatt hajtottam le, és ez 27,6 kilométer/órás átlagnak felel meg, húzódzkodás: tricepsz fogás: 8 darab, bicespz fogás: 8 darab, vegyes I. fogás: 8 darab, vegyes II. fogás: 8 darab, széles tricepsz fogás: 8 darab, széles bicepsz fogás: 8 darab, összesen: 48 darab húzódzkodás megcsinálása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Korán keltem, mert a visszaút állt előttem. Reggel még ugyan hűvös volt, de a várható hőség elől el akartam menekülni, egy kicsit, hogy lehetőleg csak a hazautam végén legyen csak meleg. Aránylag jó tempóban tudtam hajtani és a lábaim is erősek voltak. Folyamatosan ittam, nehogy elszomjazzak, mert akkor aztán kipurcantam volna. A legjobb időmhöz képes egy-két kilométernyivel maradtam le, minden egyes számomra létező ellenőrző pontoknál. Aztán jött a meleg, ami nálam abban nyilvánult meg, hogy az ülőgumóm elkezdett fájni és egyre kényelmetlenebb lett a nyereg. Aztán ahogy lenni szokott ilyenkor, a végére már minden rossz volt: fájt a talpam is, a lábaim is szenvedtek, melegem is volt, szóval minden bajom volt. Ennek ellenére jó kis eredményt értem el, hiszen 142 kilométeren 27,6-os átlagot nyomtam. Amikor itthon egy kicsit lehűltem, lefürdötem és pihentem egyet, utána megcsináltam a húzódzkodásokat. Nem volt a húzódzkodásokban semmi különös, nem voltam jó erőben, nem voltam fáradt sem, csak megcsináltam a szokásos mennyiséget. Ma is 2 mozgásom volt, de mennyivel másabb volt a mai 2 mozgás, mint a tegnapi kis lazulás?!

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr992143080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása