HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 348.

2010.07.11. 19:47 Gabbá

Kerékpározás:

A luxemburgi Andy Schleck nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny idei első magashegyi szakaszát, míg összetettben az ausztrál Cadel Evans vette át a vezetést a nyolcadik etapot követően; a hétszeres győztes amerikai Lance Armstrong pedig olyan hátránnyal ért célba, hogy gyakorlatilag kiiratkozott az esélyesek sorából. A Station des Rousses és Morzine-Avoriaz közötti 189 km-es szakasz utolsó 50 km-én egy harmadik és két első kategóriás hegy várt a karavánra. Meglepetésre Armstrong már az első komolyabb emelkedőn lemaradt a mezőnytől - igaz, igen balszerencsés volt, mivel háromszor is kisebb-nagyobb bukásba keveredett. Amint a Tour történetének legeredményesebb versenyzője hátrányba került, a címvédő spanyol Alberto Contador csapata a menet élére állt, és egészen célig olyan gyilkos tempót diktált, amely sorra szedte az áldozatait. Végül 11 kerekes ért fel a végső hegytetőre együtt, közülük az utolsó kilométeren robbantó, tavaly második helyen zárt Schleck haladt át elsőként a célvonalon. Schleck tíz másodperccel előzte meg legnagyobb riválisait, az összetettben élre kerülő Evanst, a címvédő Contadort, a korábban Vueltán és Girón is bajnok orosz Gyenyisz Mencsovot, az idei Girón győztes olasz Ivan Bassót, valamint a Tour 2008-as legjobbját, a spanyol Carlos Sastrét. A pályafutása utolsó Tourján tekerő Armstrong végül 11:45 perces hátránnyal ért célba, így összetettben a 39. helyre esett vissza. A verseny után azt mondta, elszálltak az esélyei a nyolcadik diadalra.

Tenisz:

A magyar férfitenisz-válogatott jövőre is a Davis-kupa euro-afrikai zónájának II. csoportjában szerepelhet, miután vasárnap, Gödöllőn mindkét egyest megnyerte a macedón együttes ellen. Balázs Attila Dimitar Grabuloskit, Balázs György pedig Tomislav Jotovskit győzte le. A hazai válogatott a kiesés elkerüléséért harcolt péntektől vasárnapig, miután a márciusi első fordulóban 4-1-re kikapott az észtektől Tallinnban. Végeredmény:
Magyarország - Macedónia 4-1

Amikor szorul a húrok, akkor tudunk teniszezni? Ez mennyivel egyszerűbb lett volna, ha nem kapunk ki az észtektől tavasszal. Akkor széthúzás volt, most összefogtunk!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr362144990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása