HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 353.

2010.07.16. 22:00 Gabbá

Tenisz:

A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes pénteken két játszmában legyőzte a szlovén Polona Hercogot, így bejutott az elődöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás nőitenisz-tornán. A 21 éves magyar teniszező vasárnap megnyerte a Budapest Grand Prix-t a Római Teniszakadémián, és jó formáját sikerült átmentenie a csehországi eseményre. Szávay - a szerdai nyolcaddöntős játékát lemásolva - nagyon magabiztosan nyerte az első szettet, a folytatásban azonban a második játszma közepe táján kicsit bizonytalanabbá vált, így ellenfelének sikerült 4:3-ra feljönnie. Ekkor azonban a magyar teniszező új erőre kapott, és a győzelemhez szükséges két gémet simán hozta, s Hercog kettős hibájából fakadó első meccslabdáját kihasználta. Az összecsapás a viadal honlapja szerint 1 óra 10 percig tartott. Érdekesség, hogy Kuhárszky Zoltán, Hercog jelenlegi edzője, korábban Szávay trénere volt.

Kerékpározás:

A spanyol Joaquin Rodriguez nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny pénteki, 13. szakaszát, amelyen címvédő honfitársa, Alberto Contador 10 másodpercet faragott hátrányából az összetettben vezető luxemburgi Andy Schleckkel szemben. A Bourg-de-Péage és Mende közötti 210 km-es etap egy rövid, ám annál meredekebb hegyen végződött. Amikor 3,5 kilométerrel a cél előtt Contador ritmust váltott, akkor Schleck nem tudta azonnal átvenni riválisa sebességét, így a kétszeres Tour-győztes spanyol kerekes meglógott tőle. Az Asztana kapitányával kizárólag Rodriguez tartotta a lépést, összedolgozva utolérték az utolsó szökevényt, Alekszandr Vinokurovot, s a sprintbefutóban Rodriguez bizonyult gyorsabbnak. Contador végül 10 másodperccel előzte meg Schleck csoportját, amelyben ott volt az összetettben harmadik, szintén spanyol Samuel Sanchez és a negyedik orosz Gyenyisz Mencsov is. A sprinterek versenyében is régi-új éllovas van: Thor Hushovd személyében, aki csütörtökön vesztette el a mezőnypontversenyben élen állónak járó zöld trikót. A norvég bringás benne volt a szakasz elején a szökevénycsoportban, így két részhajrá közül egyet megnyert, egyszer pedig második lett, azaz összesítésben visszaelőzte az olasz Alessandro Petacchit. Eredmények, 12. szakasz, Bourg-de-Péage - Mende, 210 km, hegyi befutó:
1. Joaquin Rodriguez (spanyol, Katyusa) 4:58:26 ó
2. Alberto Contador (spanyol, Asztana) azonos idővel
3. Alekszandr Vinokurov (kazah, Asztana) 4 mp hátrány
...5. Andy Schleck (luxemburgi, Saxo Bank) 10 mp h.
6. Samuel Sanchez (spanyol, Euskatel) a.i.
...8. Gyenyisz Mencsov (orosz, Rabobank) a.i.

Az összetettben (az élen álló sárga trikóban):
1. Schleck 58:42:01 ó
2. Contador 31 mp hátrány
3. Sanchez 2:45 p h.
4. Mencsov 2:58 p h.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr892156368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása