HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 391.

2010.08.23. 22:04 Gabbá

Labdarúgás:

Botrányos mérkőzés botrányos körítéssel, így lehetett jellemezni a Haladás pápai vendégjátékát. A három kiállítás mellett a szombathelyiek két büntetőt is számon kértek a chilei játékvezetőn, ám az Csertői Aurél vezetőedző elismerte, bármennyit is téved a bíró, azt egy profi futballistának el kell viselnie. A Soproni Liga 4. fordulójának szombati összecsapását a Lombard FC Pápa 5-1-re nyerte úgy, hogy a mérkőzést vezető chilei Miguel Alvaro García két büntetőt ítélt a hazaiak javára, a vendégektől pedig három játékost is kiállított. Az első kiállítást Nagy Gábor kapta, aki hátulról rácsúszott Rajnay Attilára, az eset után reklamáló Molnár Balázs ráadásul elvette a játékvezetőtől a piros lapot, amelyet hiába adott vissza, őt is kiállította a chilei. Tíz perc múlva Lattenstein Norbert buktatta Venczel Balázst, ez is pirosat ért. Megszólalt Csertői Aurél, aki a mérkőzés után közvetlenül senkinek nem nyilatkozott. "Uraltuk a mérkőzést, vezettünk, több helyzetünk akadt, aztán jött az a nevetséges 11-es, amivel a játékvezető felállította a padlóról a Pápát. Majd a hazaiak egy újabb szabálytalan góllal megfordították az állást. A második kamu büntetővel pedig már nem is akarok foglalkozni" - mondta a Vas Népének. "Viszont mindent nem kenhetünk a katasztrofálisan teljesítő játékvezetőre. Bármennyit is téved a bíró, azt egy profi futballistának el kell viselnie, nem veszítheti el a fejét - még ha ez olykor kegyetlenül nehéz is. Vagyis a fegyelmezetlenségünkkel mi is sokat tettünk azért, hogy kikapjunk. Házon belül is megvizsgáljuk a Pápán történteket, és amelyik játékosunk rászolgált, az pénzbüntetést kap." A Haladás vezetőedzője biztos abban, hogy az MLSZ fegyelmi bizottsága nem veszi figyelembe, hogy "a játékvezető is sokat tett azért, hogy idáig fajuljanak a dolgok". "Bizonyára Molnárra és Nagyra, de talán Lattensteinre is hosszabb eltiltás vár. De nem esünk, nem eshetünk kétségbe, majd megoldják a pótlásukat azok, akiket a pályára küldök. Azt egyébként kíváncsian várom, hogy a játékvezetőt eltiltják-e, bár a mi problémáinkat ez nem oldja meg" - vélte. A Pepsofoci.hu megszólaltatta Vágner Lászlót, az MLSZ Játékvezetői Bizottságának elnökét, aki elmondta, szerinte mindhárom kiállítás jogos volt. " Többször is elmondtam, a játékvezetők egyik legfontosabb feladata a játékosok testi épségének a védelme. Aki megkérdőjelezi azt, hogy a játékvezető a kiállítások esetében jól döntött, az nem a magyar labdarúgást, és nem a játékosokat szolgálja ebben a kérdésben" - nyilatkozta.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr42242434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása