HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 396.

2010.08.28. 18:53 Gabbá

Cselgáncs:

Hetvenhat esztendős korában, pénteken Utrechtben elhunyt Anton Geesink, olimpiai bajnok holland cselgáncsozó. A legendás sportember több hete kórházban feküdt, betegségének okát nem közölték. Az európai dzsúdósport talán legnagyobb egyénisége volt, 1952 és 1967 között 21 aranyérmet nyert az Európa-bajnokságokon, és elsőként győzte le világbajnokságon a japánokat 1961-ben. Három esztendővel később, az 1964-es tokiói olimpián a hazaiak óriási meglepetésére a holland óriás a toronymagas esélyes japán Kaminaga Akiót múlta felül. Geesink 1987 óta volt a Nemzetközi Olimpőiai Bizottság tagja.

Labdarúgás:

A DVSC honlapján közzétett nyilatkozat szerint a klub elismeri, hogy Máté Péter jogosulatlanul lépett pályára, de úgy gondolják, hogy miután szereplése nem befolyásolta az eredményt, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nem fogja elvenni a debreceniektől az Európa Liga-indulás jogát. A DVSC Futballszervező Zrt. pénteken késő este tette közé hivatalos állásfoglalását a futballklub honlapján. Ebben az egyesület vezetői elismerik, hogy Máté Péter jogosulatlanul lépett pályára a Liteksz Lovecs elleni Európa Liga (EL) mérkőzés 90. percében. Máté Péter valóban jogosulatlanul lépett pályára, de ezen szabályszegés a mérkőzés eredményét vagy a továbbjutást nem befolyásolta - áll a nyilatkozatban, amiben azt is elismerik, hogy az UEFA már vizsgálja az eset körülményeit, valamint, hogy a DVSC már meg is küldte válaszát a szövetség fegyelmi testületének. Az UEFA a mai napon írásban tájékoztatást kért klubunktól a játékos szerepeltetésének körülményeit illetően, amelyre a DVSC Futballszervező Zrt. még ma késő délután megküldte az érdemi álláspontját is tartalmazó válaszát. A debreceni klub álláspontja szerint Máté egy adminisztrációs hiba miatt léphetett jogosulatlanul pályára Bulgáriában, de a szabályszegés jelen esetben nem volt olyan súlyú, amely a mérkőzés eredményét vagy a továbbjutást befolyásolta volna. A DVSC előljárói úgy vélik, hogy bár az UEFA az eset miatt alkalmazhat jogkövetkezményeket, de az a szabályszegés jellegére tekintettel - nem vezethet a mérkőzés eredményének az óvás miatti megváltoztatására. Az üggyel kapcsolatos bővebb részletekről, valamint az UEFA döntéséről a szövetség válaszát követően ígért a klub részletes tájékoztatást.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr682254844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása