HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1032. ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2010.09.01. 17:56 Gabbá

Húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás megcsinálása, itthon, sétálás: 5000 lépés teljesítése itthon a ház körül, ami 3,7 kilométer megtételét jelenti.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma egy lazításos, laza napot iktattam be a sok edzés közé. Ezt több okból is tettem. az első és legfontosabb okom az volt a pihizésre, hogy az újságomat be kellett ma fejeznem, tördelnem, hogy minél előbb oda adhassam az embereimnek. A másik indok, hogy kicsit sűrű volt az elmúlt hétvége (péntektől egészen hétfőig), hiszen folyamatosan dolgoztam és közben sokat is edzettem. Ezért egy kicsit ki is merültem. Ma legalább kialudtam magam és aránylag frissen tudtam neki állni az újság befejezésének. Ezért is mozogtam ma ilye nkeveset. A húzódzkodást még reggel, éhgyomorra, a felkelés utáni órában meg is csináltam. Jól ment ,főleg úgy, hogy nem engedtem vissza magam teljesen és így nem fájt a könyököm belső fele. A sétálás meg az itthoni jövés-menésben összejött. Az emeletről le a konyhába, majd vissza és ezt megtettem többször is a nap folyamán. Annak viszont örülök, hogy a mai nap délutánjára sikerült befejeznem az újság megírását és tördelését. Készen vagyok vele, már csak a nyomda van hátra, meg a fűzés, illetve vágás, és kész az ehavi művem. Remélem, hogy holnap azért ennél többet tudok majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr572264907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása