HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 426.

2010.09.27. 22:06 Gabbá

Sakkolimpia:

A Hanti-Manszijkban zajló sakkolimpia hatodik fordulójában női válogatottunk szenzációs, 4-0-s győzelmet ért el a lengyel együttessel szemben. Hoang Thanh Trang, Mádl Ildikó,Vajda Szidónia és Gara Tícia játszott. Női csapatunk a remek nyeréssel második a táblázaton, és következő meccsét a százszázalékos orosz együttessel vívja. Férfi válogatottunk elszenvedte első vereségét. A rajtlistán második helyre rangsorolt ukránok 3-1-re győzték le legjobbjainkat. Almási Zoltán és Berkes Ferenc remizett, Lékó Péter és Polgár Judit sötéttel játszva kikapott. A hetedik játéknapon nagymestereink a brazilokkal  mérkőznek meg.

Futsal:

Első mérkőzésén, hétfőn 5-5-ös döntetlent játszott a magyar bajnok Rába ETO a grúz Iberia Star Tbilisivel az UEFA-futsalkupa második selejtezőkörében. A csehországi Chrudimban zajló négyes tornáról az első helyezett jut a sorozat legjobb 16 csapata közé. A győriek kedden 19.30-tól a házigazdákkal találkoznak.

Gombfoci, szektorlabda:

Mind az öt versenyszámban hazai győzelem született a magyarországi szektorlabda Európa-bajnokságon. A hagyományos gombfociban - hivatalos nevén szektorlabdában - egyéniben ifj. Farkas Gábor, párosban Szendrey Tibor és Takács Zoltán, csapatban Szendrey Tibor, Fülöp Elemér, Szatmári Tamás, Trecskó János és Horváth Imre végzett az élen, míg a brazil szakágban - melyben most rendeztek először Eb-t - egyéniben Horváth Imre, csapatban pedig Hicz András, a 72 éves Farkas Gábor, ifj. Farkas Gábor, Nagy Lajos, valamint Kiss Levente lett első. Utóbbi szakágban a játékosok felváltva támadnak, maximum 12 érintéssel. A serdülőknél a romániai Mózes István, az ifjúsági korosztályban pedig Kollár Tibor nyert. Az Eb-re elsősorban Közép-Európából érkeztek versenyzők, mellettük egy német induló volt. A versenyeket pénteken és szombaton Nagykozárban, míg vasárnap a pécsi Palatinus Hotelben rendezték. A magyarok a sportág egyeduralkodói, ugyanis az eddigi összes világbajnokságot és Európa-bajnokságot megnyerték.

Ebben még mi vagyunk a világurai! Bár csak a rendes fociban is itt tartanánk! 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr842328137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása