HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 437.

2010.10.08. 22:06 Gabbá

Kerékpározás:

A doppingvétség miatt bajba került Alberto Contadornak hisz volt főnöke, Johan Bruyneel, és szerinte sem bűnös a háromszoros Tour de France-győztes spanyol kerékpáros. "Ismerem Albertót, három évig dolgoztunk együtt. Én személy szerint nem tudom elhinni, hogy bűnös" - jegyezte meg a Discovery Channel és az Asztana csapatánál is Contador edzéseit irányító szakember. Hozzátette: a bringásnak elhiszi, hogy fertőzött étellel került szervezetébe a klenbuterol. Bruyneel egyben jelezte azt is: az illetékeseken múlik, hogy miként kezelik Contador ügyét. "Sajnálom őt, ha eltiltják vagy ha csökkentett eltiltást kap" - tette hozzá. A sajtó nem ennyire megértő: német, francia és amerikai lapok szerint Contador mintái azt sugallják, hogy a világ pillanatnyilag legjobbjának tartott kerékpárosa doppingolt, nem pedig fertőzött étel miatt akadt fenn a vizsgálaton. A háromszoros Tour de France-győztes bringás szervezetében nagyon kis mennyiségű, a megengedett érték négyszázad részét jelentő ötven pikogrammnyi(0,00000000005 g) klenbuterolt mutattak ki az idei Tour július 21-i pihenőnapján, a Tourmalet hegyre vezető másnapi szakasz előtt levett vizeletmintájában. Sajtóinformáció szerint Contador vértranszfúzión esett át a Tour alatt, és az egyik tasakban vérhigítószert is felfedeztek. Kitérnek rá, hogy Contador vizeletében is mutattak ki ilyen vérlágyítót, s a hígítás magyarázza azt, hogy a tiltott listán szereplő - többek között az állóképességet fokozó - klenbuterol csak kis mértékben volt jelen tesztanyagában. A spanyol kerékpáros a csapata által lefolytatott belső vizsgálatnál arra hivatkozott, hogy a franciaországi viadal alatt Spanyolországból hozatott hús volt fertőzött, és emiatt jutott klenbuterol a szervezetébe.

Vízilabda:

Második mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda LEN-kupa első selejtezőkörében a Honvéd együttese: Vad Lajos csapata péntek délelőtt könnyedén győzött az izraeli Asa Tel-Aviv ellen. A Ferencváros magabiztos győzelemmel kezdte szereplését. A küldöttségtől kapott tájékoztatás alapján a magyarok legjobbja az öt gólt szerző Salamon Ferenc volt. A Honvéd csütörtökön a francia Nice felett diadalmaskodott 11-2-re.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr82357180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása