HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 441.

2010.10.12. 19:10 Gabbá

Kézilabda:

Hetvenhat éves korában elhunyt Madarász István, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) tiszteletbeli elnöke, egykori főtitkára - közölte kedden az MKSZ honlapja. Madarász István 1957-től 1962-ig, majd 1974 és 1992 között tevékenykedett az MKSZ főtitkáraként. A sportág igazi szaktekintélyeként 1964-től huszonnyolc éven át tagja volt a nemzetközi szövetség (IHF) végrehajtó bizottságának, 1972-től pedig húsz éven át az IHF orvosi és tudományos bizottságának elnöki pozícióját is betöltötte. 1992-től az IHF tiszteletbeli tagja, 1993-tól a Magyar Kézilabda Szövetség tiszteletbeli elnöke volt. Sportvezetői tevékenysége alatt Madarász István szinte valamennyi hazai, a kézilabdázás technikáját és taktikáját feldolgozó szakirodalom szerzője vagy társszerzője volt. Munkái közül kiemelkedik a kézilabdázás szabályainak magyar nyelvre fordítása és hazai alkalmazása. Nemzetközi minősítésű játékvezetőként írta meg a Kézilabdázás játékvezetésének elmélete és gyakorlata című könyvet. Sportvezetői tapasztalatait A sportági szakszövetségek vezetése és munkamódszerei című kötetben tette közzé. Ezen irodalmi tevékenységéért Arany Gerely-díjban részesült. Madarász Istvánt a Magyar Kézilabda Szövetség saját halottjának tekinti.

Labdarúgás:

Peter Lim szingapúri üzletember korábbi ajánlatát megemelve, 320 millió fontért (mintegy 100 milliárd forint) vásárolná meg az FC Liverpool labdarúgóklubot, s további 40 millió fontot szánna játékosvásárlásra. "Az új ajánlatban szereplő összeget is teljes egészében készpénzben fizetnénk, és kiegyenlítenénk a több mint 200 millió fontos tartozást, amelyet a jelenlegi tulajdonosok halmoztak fel, s amely bizonytalanná teszi az egyesület jövőjét" - áll a Lim szóvivője által kiadott közleményben. Az üzletember tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, s mára Szingapúr nyolcadik leggazdagabb emberének számít. A Forbes magazin 1,6 milliárd dollárra (320 milliárd forint) becsüli teljes vagyonát. A Liverpool megbízott vezetősége múlt szerdán közölte, hogy megállapodott az értékesítésről a New England Sports Ventures (NESV) nevű céggel, amely az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő Boston Red Sox tulajdonosa. Martin Broughton elnök akkor arról számolt be, hogy 300 millió fontért cserélhet gazdát a klub. A tranzakció lebonyolítása ugyanakkor nem ment simán, a tulajdonos Tom Hicks és George Gillett ugyanis nem akart belemenni ebbe az üzletbe, ezért már a döntés megszületése előtt eltávolította az eladást előkészítő-lebonyolító csapatból Christian Purslow ügyvezetőt és a kereskedelmi igazgató Ian Ayre-t, hogy megszerezze a többséget, és megakadályozza az értékesítést. Az eredeti testület ugyanakkor vitatja a módosítás jogszerűségét, mivel egy megállapodás szerint erre a két amerikai tulajdonosnak nem volt lehetősége, így most a bíróságnak kell állást foglalnia az ügyben. Gillett és Hicks a helyi sajtó korábbi információi szerint 600 millió fontot szeretett volna kapni a klubért. Ha kedden sikerrel is járnak a bíróságon, és mégsem jön létre az eladás, nekik akkor is fizetniük kell, mégpedig nem is keveset: 237 millió fontot a legfőbb hitelezőnek, a skóciai Royal Banknek, amely október 15-ét jelölte meg határidőként.

Folytatódik a Liverpool -saga! De mi lesz a vége? Ki tudja?

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr62366251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása