HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 442.

2010.10.13. 17:44 Gabbá

Úszás:

Melbourne-ben, 85 esztendős korában elhunyt Gergely János, az ötvenes évek meghatározó magyar úszóedzője. A halálhírt az egykori tanítvány Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya közölte szerdán az MTI-vel. Gergely 1956-ban nem tért haza a melbourne-i olimpiáról, Ausztráliában telepedett le. Amíg itthon dolgozott, számos sikeres versenyzőt nevelt ki, legeredményesebb úszói közé tartozott a pillangón Európa-bajnok, Melbourne-ben olimpiai bronzérmes, világrekorder Tumpek György, s az Eb-ezüstérmes, olimpiai ötödik helyezett sprinter, Dobai Gyula.

Labdarúgás:

Elhárult a Liverpool FC eladásának utolsó akadálya: a klub korábbi tulajdonosai, Tom Hicks és George Gillett keresetét szerdán elutasította a bíróság, azaz meg kell válniuk az LFC-től, és a döntés ellen nem fellebbezhetnek. Szerdán végleg eldőlt, hogy tulajdonosváltás lesz a Liverpoolnál. A múlt héten a Boston Red Sox baseballcsapatát is birtokló amerikai New England Sport Ventures (NESV) 300 millió fontos ajánatát elfogadta a klub igazgatótanácsa, így úgy tűnt, ők veszik át az irányítást az Anfield Roadon. Tom Hicks és George Gillett azonban nem akart belemenni ebbe az üzletbe, ezért már a döntés megszületése előtt eltávolította az eladást előkészítő csapatból Christian Purslow ügyvezetőt és a kereskedelmi igazgató Ian Ayre-t, hogy megszerezze a többséget, és megakadályozza az értékesítést. A klub igazgatótanácsa jogszerűtlennek tartotta a műveletet, ezért fordult a bírósághoz, amely szerdán igazat adott a testületnek. "Este összeül az igazgatótanács, amelynek ismét tagja Purslow és Ayre, és tovább tárgyal az eladásról" - nyilatkozta Martin Broughton elnök. Ugyanakkor még nem biztos, hogy a múlt szerdán győztes pályázó, a NESV lesz az új tulajdonos: bár sok esélye nincs erre, elvben a szerda esti találkozón még a másik vevőjelölt, Peter Lim is befuthat. A szingapúri üzletember eredetileg ugyancsak 300 millió fontot ajánlott az egyesületért, és azt hangoztatja: mivel ez az összeg készpénz, az ajánlata erősebb, mint a NESV-é. Kedden ráadásul Lim emelte a tétet: már 320 milliót kínál, plusz 40 milliót erősítésekre. Bárki is veszi majd át a klubot, annak október 15-ig rendeznie kell a Royal Bank of Scotland felé fennálló 237 millió fontos tartozást. Ellenkező esetben a Liverpool ellen csődeljárás indul, aminek következtében pontlevonással is sújthatja a csapatot a liga.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr672369179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása