HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 446.

2010.10.17. 19:09 Gabbá

Ökölvívás:

Az ukrán Vitalij Klicsko egyhangú pontozással győzte le kihívóját, az amerikai Shannon Briggset a Hamburgban rendezett, tizenkét menetes nehézsúlyú WBC világbajnoki címmérkőzésen. A meccs előtt a fogadóirodák és a szaklapok szavazásai sima, idő előtti Klitcsko-győzelmet jósoltak, szinte egyöntetű volt az a vélemény, hogy a 38 éves brooklyni bunyós csak a mérkőzés elején kaphatja el az ukrán bajnokot. A  Profiboksz.hu beszámolója szerint a hamburgi gálán Klicsko kezdett agresszívabban, és több kemény jobbossal már az első menetben tudatosította passzív ellenfelével, hogy nincsen szándékában átadni a kezdeményezést. A folytatás nyomasztó Klicsko-fölényt hozott, és a lassú, szellősen védekező kihívó a kevés indított - sok esetben testre irányuló - akciójából képtelen volt érdemben elérni a világbajnokot, aki mindkét kézzel pontos találatokat helyezett el Briggs fején. A negyedik menet első másodpercében egy váratlan kombinációval ugyan kissé meglepte Briggs Klicskót, de a pillanatnyi fellángolást nem követte folytatás, és maradt az addig tapasztalt Klicsko-fölény. A címvédő az összecsapás ezen szakaszában némileg visszavett a támadásai intenzitásából, és nagyobb hangsúlyt fektetett a másodszándékú, azaz kontra akciókra, amivel párhuzamosan teret adott a kihívónak - aki viszont nem akart, vagy nem tudott ritmust váltani, és több kemény ütésbe is belenézett. A mérkőzés közepére látványosan fogyni kezdett Briggs kondíciója, és a hetedik menetben Klicsko többször is megfogta az amerikait, aki szinte csodával határos módon talpon tudott maradni a szünetig (a gong pillanatában úgy tűnt, hogy Ian John-Lewis mérkőzésvezető fontolgatja Briggs leléptetését, de végül továbbengedte a találkozót). A következő felvonásokban további nagy pofonokat kapott és meg is sérült a kihívó, de úgy tetszett, a nehézségek ellenére képes lehet arra, hogy kihúzza az összecsapás végéig, ami sikerült is neki. A tizenkét menetet követően a pontozás és a győztes személyének kihirdetése már csak formalitás volt, és a 120-107, 120-107 és 120-105 arányú egyhangú döntés azt jelentette, hogy a 39 éves, Dr. Vasököl becenevű ukrán hatodik alkalommal is megvédte WBC nehézsúlyú címét, míg a vesztes, Ágyúnak nevezett Briggs vigaszként feliratkozhatott azon kevesek közé, akik képesek voltak végigállni egy Klicsko elleni összecsapást.

Zavart állapota miatt mentő vitte el Shannon Briggset, miután az amerikai nehézsúlyú szombat este brutális verést kapott Vitalij Klicskótól. Szakértők szerint a bíró hibázott, amikor nem állította le a ringben folyó mészárlást.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr522379126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása