HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 450.

2010.10.21. 19:13 Gabbá

Labdarúgás:

Rangadót nyert és közel került a feljutáshoz a perui másodosztályban szereplőSport Áncashlabdarúgócsapata, amely a 18. forduló előtt azonos pontszámmal álló Hijos de Acosvinchos otthonában 3-0-ra diadalmaskodott. A mérkőzést azonban elképesztő körülmények között játszották le: a hazaiak közül négy játékos is elájult a mérkőzésen. A limai együttes szerint egy italba kevert erős nyugtatóval mérgezték meg őket, amelyet egy sérülés közbeni ápoláskor az ellenfél csapat masszőrétől kaptak. A perui szövetség kivizsgálja az esetet.

Az Iron Maiden rockzenekar énekese vezette a Liverpool labdarúgócsapatának a repülőgépét a Napoli elleni Európa Liga-összecsapásra. A régóta pilótavizsgával rendelkező Bruce Dickinson a Vörösök honlapján kijelentette, hogy a Liverpool egy fantasztikus klub, és remélhetőleg sikerrel jár csütörtök este Nápolyban. A Premier League-ben utolsó előtti együttes vezetőedzője, Roy Hodgson pihenteti legjobbjait, Steven Gerrardot és Fernando Torrest az összecsapáson, ezért a Guardian című napilap úgy fogalmazott: a csapat játékerejéről mindent elárul, hogy a fedélzeten a leghíresebb személy a pilóta volt.

Kézilabda:

Nehéz feladat vár a két magyar nőikézilabda-csapatra a hétvégén a Bajnokok Ligájában. A Debrecen otthon fogadja a spanyol Itxako Navarrát, míg az egy győzelemmel és egy vereséggel álló Győr a még hibátlan Krim Ljubljana otthonába látogat. A szlovének úgy vélik, eljött az idő, hogy végre nem csak megszorongassák, de le is győzzék a magyar bajnokot.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr492389246

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ájultra "kezel" a masszőr 2010.10.22. 15:55:02

Megértük azt a kort is, hogy jobban bízunk egy repülőgép-vezető rocksztárban, mint egy dolgát végző masszőrben:thecoach.blog.hu/2010/10/21/entrenador_subjetivo_450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása