HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1088. $egyéb$ + ˇsétálásˇ

2010.10.27. 16:18 Gabbá

Egyéb: kenyeresnél vásárlás, postán csekk feladás, háziorvosnál gyógyszer felíratás (nem nekem), kiváltás a gyógyszertárban, vásárlás egy élelmiszer boltban, zöldségesnél krumpli, paprika és egyebek vásárlása, ezekkel az utakkal hozzávetőlegesen 20-21 kilométert tekertem le, sétálás: 12.5 lépés megtétele, ami 9,3  kilométer legyaloglását jelenti és ez pontosan 500 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napon valaki voltam a családban. Valaki vegyen kenyeret, adja fel a postán a csekkett, írassa fel a mamának a gyógyszert és váltsa ki is. Egész délelőtt rohangáltam, mint a mérgezett egér. Hajnali 7 óra után elhajtottam a kenyereshez a szokásos pékáruért. Utána a posta következett, majd a háziorvos. A patikában kiváltottam a felírt gyógyszereket - de egyért délután vissza kellett mennem, mert nem volt annyi mennyiség a patikában amennyire nekünk szükségünk lett volna. Amikor hazaértem egy kis tejért, tejfölért elhajtottam egy itteni kis boltba. Ezután következett a zöldésges, ahol egy kis krumplit, paprikát meg egyéb zöldségeket vásároltam. Délután pedig visszahajtottam a patikába a hiányzó gyógyszerért. Amikor ezzel a délelőtti rohangálással végeztem, egy talicskára való diófa levelet bezsákolva kitoltam a telekre, majd visszasétáltam a talicskával. Ittohn még egy kicsit segítettem és máris 700 méter hijján 10 kilométert gyalogoltam le. Nem edzettem ugyan a mai nap, de folyamatosan mozogtam, szinte egy percre sem álltam le. Ezért jók ezek a pihenő napok, mert teljesen más jellegű mozgásokat végzek és ugyanúgy el tudok fáradni, mintha erős edzéseket végeznék. Ma ugyan kétfélét mozgtam, de jó leülnöm a gép elé.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr622403138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása