HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 474.

2010.11.14. 19:02 Gabbá

Jégkorong:

A második helyen végzett a magyar jégkorong-válogatott a székesfehérvári Telenor Hoki Kupán, miután vasárnap 3-1-re kikapott az osztrák csapattól.

Kézilabda.

A Debrecen óriási csatában, 28-26-ra kikapott az osztrák Hypo NÖ otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája 5. fordulójában, így biztosan csoportja utolsó helyén végez, és nem folytathatja szereplését a nemzetközi kupákban.

Győri Audi ETO KC szombaton hazai környezetben magabiztosan győzött az orosz Zvezda Zvenyigorod ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben, így már biztosan ott lesz a sorozat középdöntőjében, a legjobb nyolc között. Az ETO a jövő szombati záráson a szlovén Krim Ljubljanát fogadja, amennyiben győz, akkor a csoport élén végez.

Úszás:

Cseh László remeklése és Bernek Péter országos csúcsa jelentette a második nap fénypontját a százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokságon. Cseh László három egyéni számban is diadalmaskodott. Ötven pillangón kezdett a Kőbánya SC olimpiai ezüstérmese, majd következett a nagy csata: 200 pillangón az ifjúsági olimpiai aranyérmes Biczó Bencével kellett meccselnie. A rutin és leginkább a fordulók egyértelmű Cseh-sikert eredményeztek, a bajnok csaknem négy tizeddel volt jobb ifjú vetélytársánál. "Mindig kérdezik, hogy esett, és mindig azt mondhatom: a kétszáz pillangó állandóan fáj... - mondta mosolyogva Biczó Bence. - Nagyon sokat kell még tanulnom, fejlődnöm, különösen a fordulókon van még mit csiszolni, azok ugyanis messze nem olyanok, amilyeneknek lenniük kellene. De azért vannak az edzések, hogy ezeket is begyakoroljuk." Cseh végül 100 vegyesen is nyert: "Kőkemény felkészülésből csinálom végig ezt a versenyt, nem csoda, hogy ennyitől már teljesen elfáradok. Ez így is van rendjén, van még idő összerakni mindent." Az utóbbi hetekben a borotvát félrerakó, és az arcszőrzetét a dubaji vb-ig növesztő Cseh egyébként búcsút inthetett egyik szakállas országos csúcsának: Bernek Péter 200 háton megdöntötte klubtársa hét éve fennálló rekordját. Az ifjúsági olimpiai bajnok maga is meglepődött (ő egyébként az első magyar úszó, aki felnőtt csúcsot úszott a cáparuhák betiltását követően): "Már az 1:54-es időnek is nagyon örültem volna, az, hogy 1:53-on belülre kerültem, nagyszerű érzés. Erőt ad a folytatáshoz, mert egyébként a fordulókon van mit gyakorolni, hiszen eddig ötven és harminchárom méteres medencében edzettünk. Összességében bízom benne, hogy az Európa-bajnokságra még jobb leszek." A nap egyetlen, nem Kőbánya SC-s sikerét Gyurta Dániel aratta a férfiaknál: magabiztosan nyerte a 100 méteres mellúszást, majd ismét megállapította: "Minden úgy megy, ahogy terveztük, még van négy hét a világbajnokságig, az elég a csúcsforma eléréséhez." A hölgyeknél ugyanakkor az összes versenyszámban a Jövő SC klasszisai diadalmaskodtak: Verrasztó Evelyn újabb két elsőséggel eddig viszi a pálmát az abszolút összetettben, vasárnap dől el, hogy a Csehvel folytatott különversenyben - jelenleg 5-4 Evelynnek - melyikük kerekedik fölül. Kiss László szövetségi kapitány összességében elégedett volt az eddig látottakkal, ugyanakkor jelezte: kicsit elkezdett aggódni a felkészülés hátralévő időszakát illetően, ugyanis Dara Eszteren az influenza első jelei mutatkoznak - a mesteredző legalábbis reméli, nem söpör végig a legjobbakon valamiféle fertőzés.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr192448579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása