HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 489.

2010.11.29. 23:44 Gabbá

Labdarúgás:

A címvédő FC Barcelona kiütéses, ötgólos győzelmet aratott a Real Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság hétfő esti csúcsrangadóján. José Mourinho csapata nehezen viselte a vereséget, Cristiano Ronaldo 2-0-nál meglökte az ellenfél edzőjét, majd a lefújás előtt Sergio Ramos felrúgta Messit, és pofon vágta Puyolt, amiért kiállították. A Barcelona diadalával megelőzte a Realt, előnye két pont.

Torna:

Lemondott hétfőn a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) elnöke, Nagy János. A szervezet tájékoztatása szerint a MATSZ vezetését a rendkívüli közgyűlésig - amelynek időpontját a következő elnökségi ülésen jelölik ki - az alapszabály értelmében Magyar Zoltán általános elnökhelyettes, kétszeres ötkarikás bajnok, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tagja látja el. Az elnökség ugyanakkor a továbbiakban is gondoskodik a folyamatban lévő ügyekről, ellátja a feladatokat, így a december 17-re tervezett, a MATSZ 125 éves évfordulója alkalmából sorra kerülő gálaműsor lebonyolításáról is.

Kézilabda:

Nem vehet részt Görbicz Anita a dán-norvég közös rendezésű nőikézilabda Európa-bajnokságon. A világklasszis irányítót műteni kell, miután a hüvelykujjában elszakadt egy szalag. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a sérülés miatt egyelőre nem hirdetett keretet. A világklasszis irányító bal kezének hüvelykujjában szakadt el a szalag a vasárnapi, ukránok elleni felkészülési mérkőzésen, és emiatt - a csapat tájékoztatása szerint - műteni kell. Szikra-Mezey Csaba, a válogatott fizioterapeutája elmondta: a győri orvosi stáb azért döntött a műtét mellett, mert ha erre csak az Eb után kerülne sor, akkor plasztikázni kellene a sérült testrészt. Anitának jobbulást kívánok, a csapatnak pedig jó és eredményes Eb-t!

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr412482551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása