HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 490.

2010.11.30. 16:30 Gabbá

Kerékpározás:

A négyszeres időfutam-világbajnok, olimpiai aranyérmes svájci Fabian Cancellara az idén megalapított luxemburgi profi kerékpároscsapatnál folytatja pályafutását. A Tour de France-második Andy, valamint testvére, Frank Schleck fémjelezte új klub kedden jelentette be, hogy a kiválóság három évre kötelezte el magát. A három bringás az előző idényben szintén egy együttesben, a Saxo Banknál szerepelt. "Sok ajánlatot kaptam, de úgy érzem, itt tudok továbblépni" - jelentette ki Cancellara, aki meglehetősen viharos körülmények között távozott korábbi klubjától. Az időfutam-specialista egy nappal azután közölte távozási szándékát, hogy feladta a Vuelta a Espana körverseny szeptember 17-i szakaszát, majd - mindenféle egyeztetés és engedély nélkül - a repülőtérre ment és hazautazott. Aztán szeptember 30-án sikerrel védte meg legerősebb számában a világbajnoki címet.

Labdarúgás:

Szinte minden európai sportújság vezető hírként foglalkozik a hétfő esti Barcelona-Real Madrid rangadóval. A fővárosiak súlyos, 5-0-s veresége bőséges lehetőségeket kínált a hangzatos címekre és a kivételesen jó szójátékokra, amivel éltek is az újságírók. Csaknem minden európai sportnapilap főcímben foglalkozott a spanyol csúcsrangadóval, de Argentínában és Brazíliában is címlapokra került az 5-0-s Barca-diadal. Az egyetlen kivételt Anglia jelenti, ahol meglepő módon a Guardian, de még a Sun című bulvárlap is csupán egy tárgyilagos, az eredményt ismertető címmel jelent meg. Igaz, utóbbi lap később elmés szójátékkal állt elő: Real Mourder, azaz valódi gyilkosság, írta a fővárosi csapat és edzője nevére is utalva. A mértékadó BBC vezető anyaga viszont egy saját, exkluzív sztori, amely a  korrupt FIFA-tagok leleplezéséről szól. Az olasz lapok bántak a legkeményebben José Mourinhóval a Barca-Real után. A Gazzetta dello Sport "Isteni Barca, megalázott Mourinho" főcímmel jelent meg, s ugyancsak megalázásról ír a Tuttosport, míg a Corriere dello Sport szerint a Barcelona leckét adott a korábbi Inter-edzőnek. A német Bild egy váratlan fordulattal galaktikusnak nevezi a Barcelonát, ellopva a spanyol sajtó Real Madridra alkalmazott eposzi jelzőjét. A helyi médiumok a szokásos fordulatok mellett külön foglalkoznak a Real két német játékosával, Mesut Özillel és Sami Khedirával, akik a Spiegel szerint "keserű tanórát kaptak." A Yahoo focis oldalán Mourinho sétál lehajtott fejjel, fölötte a felirat: "The humbled one." Így lett a korábbi Különlegesből (Special one) a Megalázott.

Tenisz:

Elégedetten értékelte idei teljesítményét Roger Federer, 16-szoros Grand Slam-győztes, aki vasárnap nagy riválisát, a világelső spanyol Rafael Nadalt legyőzve megnyerte az évzáró tenisz Mesterek Kupáját Londonban. A 29 éves klasszis elmondta: a brit fővárosban aratott diadala azért is jó, mert az "fejben sokat segít" neki a felkészülésben a következő szezonra. Federer hozzátette: Nadal fantasztikus idényt zárt, ugyanakkor azt őt leíróknak most bebizonyította, hogy képes újra csúcsformában teniszezni.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr342483880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása