HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 493.

2010.12.03. 19:50 Gabbá

Kézilabda:

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) visszaállította az eredeti menetrendet, így a Győri Audi ETO KC női csapata két hazai mérkőzéssel zárja a Bajnokok Ligája következő csoportkörét. Az EHF a német HC Leipzignek a kérésére először változtatta a programot, a magyar bajnok azonban hivatalosan is tiltakozott. A Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgograd és a norvég Larvik panaszt tett az Európai Kézilabda Szövetségnél (EHF), amely a csoport negyedik tagjának, a német HC Leipzignek a kérésére megváltoztatta a női Bajnokok Ligája menetrendjét. A lipcsei csarnok jövő március első hétvégéjén egy atlétikai viadalnak is otthont ad, ezért a csapat arra kérte az EHF-et, hogy több hazai meccsén fordított legyen a pályaválasztói jog. Így a Győr nem két hazai meccsel zárta volna a februári-márciusi középdöntőt, hanem a Leipzignek juthatott volna ilyen előnyhöz. A győriek tiltakozása elérte célját, az EHF péntekre visszaállította az eredeti programot. Így a magyar bajnok Győr február 5-én vagy 6-án Volgográdban kezd, majd fogadja a Leipziget, a harmadik fordulóban a Larvikhoz látogat. Március 5-én vagy 6-án Lipcsében lépnek pályára Pálingerék, aztán vendégül látják a Dinamót, végül - március 19-én vagy 20-án - a Larvikot.

Motorsport:

Talmácsi Gábor szerdán tudta meg, hogy a névadó szponzor távozása miatt a Jack and Jones jövőre nem indul a Moto2-világbajnokságon, így a magyar motorversenyző csapat nélkül maradt. A 29 éves pilótának már van új ajánlata, ám 5-600 ezer eurót kellene fizetnie csak azért, hogy indulhasson a következő szezonban. Talmácsi nem érti, miért nincs egy olyan cég, amelyik mögé állna.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr302491328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása